De resultaten 1 tot 9 van 9 worden weergegeven.

Discussie: Kid, The [DVD]

  1. #1

    Standaard Kid, The [DVD]

    Kid, The [DVD]

    Het leven van een gestresste image consultant, die zijn jeugd is vergeten, komt op zijn kop te staan als hij wordt geconfronteerd met zijn jongere ‘ik’ waardoor veel pijnlijke jeugdherinneringen naar boven komen.
    <br />


    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Bruce Willis is volgens mij een van de weinige acteurs die zowel actierollen en "dramarollen" goed kan vertolken. Deze film nog niet gezien, maar ik denk dat ik hem als Willisfan wel ga huren.

  3. #3

    Standaard

    Even een reactie, maar niet perse over deze film. Hoe krijgen jullie van die mooie schermafbeeldingen. Als ik een schermshot probeer te maken van een dvd-stil krijg ik een zwart vlak.

  4. #4

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Gerben van der Leun
    Hoe krijgen jullie van die mooie schermafbeeldingen.
    Wij maken gebruik van PowerDVD XP. Voor het maken van screenshots moet je wel de hardwareversnelling uitschakelen.

  5. #5

    Standaard

    In de meeste DVD-afspeelprogrammas op de PC zit ook een speciaal knopje ervoor. Bij mij is het een knopje met een fotocameraatje. Misschien moet je daar eens naar zoeken...

    H@gar

  6. #6

    Standaard

    BTT

    Ik heb deze film een tijdje terug eens gehuurd en vind dit echt een goede film met een leuk maar goed verhaal erin, echt een leuke film om een keer te huren!
    StarTrader

  7. #7

    Standaard

    Zoals je zelf schreef in je kritiek... een beetje voorspelbaar, en dit is jammer. Ik had zo gedacht dat de film meer potentieel heeft, dat er inderdaad meer uitgehaald kon worden dan nu gedaan is. Maar om een avondje te huren is het beslist de moeite.

  8. #8

    Standaard

    idd leuk om te huren, want in mn collectie zal ie nooit plaats mogen nemen. Maar dat neemt niet af dat dit een hele leuke familie film is.

  9. #9

    Standaard

    Heb deze laatst gehuurd. Heel erg leuke film waar eigenlijk iedere filmliefhebber wel iets in kan vinden. Het is een komedie, het is een psychologische film...het is eigenlijk van alles.

    Aanrader!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •