De resultaten 1 tot 3 van 3 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard High School Musical – Remix [DVD]

    High School Musical – Remix

    Heruitgave van dit Disney muziek- en dansspektakel met meer bonusmateriaal

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Heerlijke feel-good musical met erg pakkende liedjes en leuk verhaal. Was blij verrast toen ik deze film op tv zag. Normaal hou ik niet zo van live action musicals, maar als Disney fan was ik haast verplicht om deze toch te zien. Heb er geen seconde spijt van gehad. Dit is dé musical van deze tijd.
    Ik had al zo'n vermoeden dat de film in breedbeeld was opgenomen, maar aangezien alle uitgaves in het standaard tv-formaat waren uitgebracht en de film ook op de Disney Channel zo is uitgezonden, dacht ik dat dit het juiste formaat was. Het enige minpuntje dus. Voor de rest is het een toffe release met mooie slipcover!

    High School Musical 2 is op 17 augustus in de States trouwens wederom uitgezonden in het 1:33 formaat. Heb dit vervolg nog niet gezien, maar ben benieuwd hoe deze film op DVD wordt gezet.

  3. #3

    Standaard

    Net High School Musical 2 gezien. Hele leuke vervolgfilm geworden, alleen zijn het aantal liedjes dat 'blijft hangen' wel wat minder, maar dat had ik al wel verwacht. De eerste film had zoveel goede nummers dat de lat wel erg hoog was komen te liggen. Desalniettemin is het weer een hele leuke typisch Amerikaanse feel-good film geworden. Met maar liefst 17,7 miljoen kijkers op de premiere night heeft Disney het vorige record van de eerste film ruimschoots overtroffen en zich in een klap op de eerste plaats gezet van best bekeken tv-films aller tijden. Inmiddels is High School Musical 3 ook al aangekondigd waar het afstuderen van de studenten centraal zal staan. Ik kijk er al naar uit.
    High School Musical 2 zal in november op DVD verschijnen in de US in een extended version.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •