De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Roger Hodgson - Take the Long Way Home (Live in Montreal) [DVD]

    Roger Hodgson - Take the Long Way Home (Live in Montreal)

    Soloconcert van Hodgson brengt de muziek van Supertramp weer terug.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    75 min, geen Fools Overture en Child Of Vision. Ik skip em maar. Ik keek echt uit naar deze DVD, maar nu, toch maar beter wachten op de volledige Paris DVD. Dat wordt wel smullen, zeker omdat het gaat om de hele set, dus meer dan tot nu toe op CD verkrijgbaar was.

  3. #3

    Standaard

    Roger Hodgson is een hele sympathieke man. En zoals hij hier bijna solo de nummers brengt is klasse. Zoals hij ook in z'n eentje heel Wembley plat speelde tijdens het herdenkingsconcert voor Diana. Toch mis ik zijn solonummers (Open The Door is zo'n mooie CD!). Twee keer "Give A Little Bit" spelen, terwijl je zo'n groot repertoire hebt. En ik mis de bombast die Supertramp kan hebben. Maar het is een goed concert van Hodgson en knap hoe hij de nummers weet te brengen.
    Laatst aangepast door Ludo Keeris : 20-09-2007 om 14:13

  4. #4

    Standaard Roger Rules!

    Heb gisteren de dvd gekocht bij de FRS (17,99 euro) met name als gevolg van deze recensie. En inderdaad: wát een klasbak die Roger.
    Heb zowel Supertramp-cd's als zijn eigen solocd's en de belangrijkste reden van die aanschaffen was altijd: zijn stem. Het is indrukwekkend hoe hij met enkel piano, keyboards en één muzikant (saxofonist) je kippenvel weet te bezorgen. Dit is echt genieten. De regie is uiterst rustig. Sommige shots, vooral de close-ups, blijven rustig 10 seconden staan en dat komt het optreden nog meer ten goede. Het geluid is inderdaad erg goed. De piano klinkt glashelder en hetzelfde kan gezegd worden van 's mans stem. De lange uithalen komen crispy de huiskamer binnen. Het LFE-spoor is niet echt voelbaar aanwezig maar wordt ook eigenlijk niet gemist. Verder lijkt Roger ook gewoon een hele aardige gozer. Met ditjes en datjes kwebbelt hij rustig tussen de nummers door en dat verhoogt de intimiteit van het optreden. Een nadeeltje: twee keer Give a little bit met zo'n oeuvre vind ik wat jammer. Had het liefst nog wat meer solowerk van hem op deze schijf gehad. Maar verder: heerlijke achtergrondmuziek maar ook zeer geschikt voor het opendraaien van je receiver (en het openzetten van de ramen!!)

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door bartbabe Bekijk bericht
    Heb gisteren de dvd gekocht bij de FRS (17,99 euro) met name als gevolg van deze recensie. En inderdaad: wát een klasbak die Roger....
    Dank je . Leuk om te lezen dat onze recensies ook op deze wijze gewaardeerd worden en hun nut hebben.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •