De resultaten 1 tot 10 van 10 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Wire, The – Seizoen 4 [DVD]

    Wire, The – Seizoen 4

    Nog steeds één van de betere series van dit moment, <i>The Wire</i>.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Net klaar met de laatste aflevering en het is inderdaad weer goed van de 1e t/m de laatste minuut waarin een hoop gebeurd. Net als in de vorige seizoenen stond er weer een apart onderdeel van de stad centraal naast het politiewerk en het stadhuis en ook deze keer vond ik het weer interessant.

    Het hele scholen gebeuren had een slechte zet kunnen zijn omdat kinderen vaak nogal irritant overkomen of gewoon niet best acteren maar de 4 'hoofd' kinderen doen het allemaal uitstekend. Voeg daarbij coole karakters als onder andere The Bunk, Omar en Chris en je hebt weer een topseizoen.

    Edit: Zag aflevering 13 over het hoofd waarin nog een hoop dingen gebeuren en het alsnog keurig word afgerond met voldoende openingen voor het volgende seizoen.

    Vond vooral de ontwikkeling van de 4 jongens 'mooi' om te zien, vrij onbezorgd aan het begin en aan het eind 3 van de 4 in de problemen met Dukie op de hoek, Randy in een tehuis en Michael (die het meest veranderd) als moordenaar voor Marlo. Uiteindelijk hebben ze allemaal iemand gevonden die op ze let

    Heel erg sterk schrijfwerk. Deze serie is echt geweldig. Past zo in het rijtje bij Six Feet Under en The Sopranos.
    Laatst aangepast door Pascal Barroso : 08-02-2008 om 23:45

  3. #3

    Standaard

    Meesterlijke serie!

  4. #4

    Standaard

    Eindelijk verkrijgbaar! Seizoen 5 (laatste seizoen) is net begonnen in de VS, hopelijk laat die release dan niet zo lang op zich wachten.

  5. #5

    Standaard

    Geweldige serie. Heb dit seizoen nog niet gezien maar hopelijk is ie net zo goed als de eerste 3 seizoenen
    New: The Last Warning - MoC LE, Vampyr - MoC LE
    Coming ASAP: -

  6. #6

    Standaard

    Gisteren de laatste aflevering gezien. Het is weer een topseizoen, maar ik had ook niet anders verwacht. Helaas duurt het nog zo lang voordat seizoen 5 uitkomt... Ik hou me tot die tijd wel bezig met het opnieuw bekijken van deze geweldige serie.

  7. #7

    Standaard

    puike serie!

    komt er zeker in als de prijs iets zakt...
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  8. #8

    Standaard

    Seizoen 4 is wederom een fantastische toevoeging aan de reeks. Knap hoe de schrijvers steeds weer een nieuwe setting toevoegen waardoor Baltimore in al haar facetten steeds meer tot leven komt. Ook vind ik het knap dat de show met steeds nieuwe personages toch haar eigen karakter houdt. De avonturen die de kids in dit seizoen meemaken zijn soms hartverscheurend en maken The Wire emotierijker dan ooit. Televisie van de buitencategorie!

  9. #9

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Coen P. Bekijk bericht
    puike serie!

    komt er zeker in als de prijs iets zakt...
    haha,

    ik quote mezelf even, uiteraard aangeschaft en gezien (datzelfde geldt voor seizoen 5)

    Achteraf gezien vind ik seizoen 2 (ja echt!) het allerbeste!
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  10. #10

    Standaard

    Ik vind dit het beste seizoen van de serie. Met 2 had ik veel moeite, maar toen wist ik nog niet dat elk seizoen een ander 'thema' had.

    Ik dacht vroeger dat er ooit een betere of boeiendere tv-serie zou komen dan The X-Files en Twin Peaks. Maar The Wire hoort ook in mijn top 3. Met dit 4e seizoen als mijn favoriet dus. De (drugsverkopende) tieners die naar school gaan, maar vanuit hun achtergrond weinig perspectieven in het leven lijken te hebben.

    Hoe reëel de serie is weet ik niet, maar het komt over alsof het reallife is, zo goed word er geacteerd en zo goed is de serie ook geschreven. Geen popcorn-serie als een CSI of (het geweldige) Las Vegas, maar wel gewoon top en zeer realistisch. En dat is er niet bij een CSI, Lost, 24 of Prison Break.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •