De resultaten 1 tot 13 van 13 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Alles is Liefde [DVD]

    Alles is Liefde

    Liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik dacht laat ik mijn liefje eens leuk deze film kado doen...we vonden deze film alle twee niet leuk. Jammer dat het een kado was anders had ik deze gelijk te koop gezet.
    | Marantz SR-64004| Kef | SVS | Nordost Wyrewizard | Qed | Furutech-Lapp-Wattgate | G&W | Pioneer PDP-LX508D | PS3 | Wii | Cisco 8455DVB HD|

  3. #3

    Standaard

    Geweldige feelgood film. Grotendeels een rip off van Love Actually natuurlijk, maar ik heb me daar geen moment aan gestoord.

  4. #4

    Standaard

    De film is goed gemaakt (beeld, montage, regie) maar het "verhaal" vond ik om te huilen (niet mijn ding dus).

  5. #5

    Standaard

    Ik heb helemaal dubbel gelegen bij deze film, al vond ik Love Actually verschrikkelijk.
    Ben normaal geen liefhebber van de romantische comedy, maar vooral Michiel Romeyn en René van 't Hof vond ik erg leuk. Ook Jeroen Spitzenberger vond ik erg grappig.
    Goed te pruimen dus, alleen de finale vond ik dan weer iets te, maar nog steeds niet zo erg als Love Actually.
    Bound only by the paper-thin wrapper of mortality, a soul here lies, struggling to be free, and so it will, thanks to a bowl of bad gezpacho and a man named Calavera.

  6. #6

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Arnold van Oostrum Bekijk bericht
    Alles is Liefde

    Liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.

    Lees dit artikel

    Ik geloof niet meer in Sinterklaas, wellicht vond ik daarom de film 3 x niks

    (Love Actually vond ik wel heel goed).

  7. #7

    Standaard

    2 keer gepland om te zien in de bioscoop. 2 keer niet doorgegaan.

    Van Love Actually vond ik alleen Liam Neesson leuk.. me vriendin vond die wel erg leuk dus misschien deze eens voor haar kopen..
    "If a man can bridge the gap between life and death. I mean, if he can live on after he has died, then maybe he was a great man."
    ~James Dean

  8. #8

    Standaard

    Uitstekend gemaakte film, met een prachtige look en een aantal hilarische momenten (vooral de vrienden van Prins Valentijn zijn een schot in de roos). Net zoals Kim van Kooten de liefde omschrijft gaat het in Alles is Liefde echter ook om die kleine momenten in de tussentijd, want het geheel is soms toch net wat te fragmentarisch en gekunsteld om echt mee te slepen.
    "Het is allemaal anders gelopen. Alles loopt voortdurend anders"

    NeerlandsFilmdoek.nl - dé website over Nederlandse film en tv-series

  9. #9

    Standaard

    Ik had deze versie al, toen ik erachter kwam dat er ook een limited edition was verschenen. Natuurlijk vond ik die er mooier/luxer uitzien, maar dan snap ik niet waarom ze de inhoud hetzelfde hebben gelaten!! Van zo'n film verwacht je toch 'n 2-disc editie, helemaal als er tóch 'n 'limited edition' wordt gemaakt! Dan hadden ze er toch meer waarde aan gegeven, en was ikzelf alsnog voor die 'luxe-versie' gevallen... :wink:
    Heel jammer en onbegrijpelijk!

  10. #10

    Standaard

    Leuke film, Love Actually is ook een erg leuke film! Je moet gewoon geen diepgang verwachten, ook geen realistisch beeld van hoe het er in het echte leven aan toegaat. Heb in het bijzonder gelachen om de prins die met zijn vrienden een avondje gaat stappen. De vrienden van de prins waren uberhaupt vrij grappig. Een complete karikatuur van de werkelijkheid. Het is een soort sprookje geworden waarin iedereen nog lang en gelukkig leeft.

    Als je dit alles in het achterhoofd houd is het een vermakelijke film
    doei JCL

    Een beetje gekte in ons leven hebben we allemaal nodig

  11. #11

    Standaard

    Leuke film, maar ook een beetje overschat door pers en publiek. Kritieken zoals "te fragmentarisch" vind ik wel enigzins terecht. Je leert de personages niet echt goed kennen. Sommige "problemen" waar enkele karakters mee worstelen ogen daarom als psychologie van de koude grond (zoals Daan " Ik mis mijn papa " Schuurmans). Storender zijn de soms erg simplistische oplossingen voor die problemen ( Thomas Acda die zijn vrouw twee minuten toespreekt, en alles is weer koek en ei. Of een prins op een wit paard, gaap ).

    Aan de andere kant, de dialogen zijn wel erg leuk. "Goedheiligman, me hol!" zal vanaf nu in menig huishouden een gevleugelde uitspraak worden, dus lang leve Michiel Romeijn. En om de corpsballerige vrienden van Prins Valentijn heb ik me ook zwaar bescheurd. Zaten er maar wat meer van dat soort scenes in de film. Ook grappig vond ik de kleine verwijzingen naar eerdere rollen van de acteurs: Chantal Janssen in een "Tarzan"-achtige outfit, Peter Paul Muller in het zwarte pak van Klaas Bruinsma (De Dominee) en bij Carice van Houten loopt er een poes over haar dak (Minoes).

    7,5/10.0
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  12. #12

    Standaard

    Mijn vrouw heeft deze film kado gekregen, gisteren gekeken, vond het een aardige film voor nederlandse begrippen, nu eens niet binnen 2 minuten de eerste blote tieten in beeld, sterker nog helemaal geen blote tieten in beeld, niet dat ik daar bezwaar tegen heb maar in nederlandse films is het nogal eens bloot om het bloot.....en zowaar redelijk geacteerd.

    Jammer dat het verhaal wat warrig en onsamenhangend is, er zijn naar mijn idee teveel personages en verhaallijnen waardoor je niet echt geboeid raakt, er zitten natuurlijk wat leuke stukjes in, de corpsballen zijn erg leuk "doe mij maar een gele pretcilinder" maar al met al wel een feel good movie, maar vind het vanuit mijn oogpunt niet meer dan een 4 waard.......
    Grtz Ron

  13. #13

    Standaard

    Leuk idee voor een film, maar het is het gewoon allemaal net niet. Het script is een beetje te droog en ook wat ongeloofwaardig. De karakters zijn nooit echt sympathiek en de humoristisch of juist dramatisch bedoelde dialogen komen nooit echt van de grond. Het had een leuke film kunnen zijn, maar op de een of andere manier mist het wat. Ik denk dat zowel het script als het acteerwerk net iets te "bedacht" en voorgekauwd zijn.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •