De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.

Discussie: Trade [DVD]

  1. #1

    Standaard Trade [DVD]

    Trade

    Ieder jaar worden tussen 700.000 en 2.000.000 vrouwen en kinderen illegaal verhandeld.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Uit de recensie: Commercieel was de film geen succes. Dat is jammer, want dat betekent dat maar weinig mensen de film gezien hebben. Met deze DVD release van RCV kun je als nog de film gaan bekijken. Zolang deze internationale illegale mensenhandel nog plaats vindt, zou iedereen Trade moeten zien. Niet om te vermaken, maar om je bewust te zijn of te worden van dit menselijk leed.
    Jammer dat deze filmbespreking geen reacties en maar zo weinig aandacht krijgt.

  3. #3

    Standaard

    Dat is wel jammer,maar het lijkt mij een zeer interessante (en gedeeltelijk informatief) film en binnenkort heb ik deze zeker binnen!

  4. #4

    Standaard

    Uitstekende film met een paar kleine minpuntjes die niet beschreven staan bij DVD.nl. De film is zeker interessant maar ook spannend. Omdat het op dit moment actueel is is het zeker de moeite waard om hem een keer te hebben gezien. Hij begint lekker spannend te worden als het meisje wordt ontvoerd. De rollen worden goed vertolkt. De beelden zijn mooi en goed van kleur. De muziek is niet indrukwekkend, maar dat is voor dit drama niet echt nodig. De film heeft helaas geen extra's en zelfs een menu zit er niet in. Jammer. Maar mijn grootste minpunt is toch wel het camerawerk en dan met name in het begin. Hebben we hier te maken met een amateurfilmer? Het beeld beweegt nogal en dat is storend. Verderop in de film gaat het een stuk beter maar het blijft een minpuntje. De film is goed. Beeld 8,5 Geluid/muziek 7 Camerawerk 5 Totaal 6.8
    Move to Movie
    UE55JS8000L 55 Samsung TV


    PANASONIC 4K PLAYER

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •