De resultaten 1 tot 3 van 3 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Pride & Prejudice (2005) (Deluxe CE) [DVD]

    Pride & Prejudice (2005) (Deluxe CE)

    Fraai boekwerkje als nieuw verzamelextraatje bij sfeervolle verfilming van romantisch liefdesverhaal.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Heel mooie adaptatie van Jane Austen's boek. De humor, de romantiek, de klassieke setting met een moderne "feel" vanuit de goed gespeelde personages, het werkt wat mij betreft allemaal in deze heerlijke film.

    De eerste (identieke DVD) uitgave heb ik al meer dan een jaar in huis. Die ga ik zeker niet vervangen voor dit bescheiden giftsetje. De "boekvorm"-verpakking is stevig en ziet er netjes uit, en het boekje bij de DVD is een leuke toevoeging. Toch zie je duidelijk dat dit soort uitgaven in Nederland, en misschien ook wel daarbuiten, een beetje op zijn retour zijn. Echt geslaagde giftsets dateren (enkele uitzondering daargelaten) toch alweer van een paar jaar geleden.

    De prijs is wel aantrekkelijk, en als ik de film nog niet had ging ik er misschien wel voor.
    I used to steal birds, but now I'm a newspaper man. (Mr. Fox)

  3. #3

    Standaard

    Grappig genoeg heeft deze Deluxe DVD-uitgave me er van weten te overtuigen dat ik toch nog de HD DVD-versie moest aanschaffen en niet deze.

    De film lijkt me in ieder geval zeer de moeite waard en hij zou visueel mooi genoeg moeten zijn om het verkrijgen van een versie in HD de moeite waard te maken. Ik heb van dezelfde regisseur pas geleden Atonement gezien, en die film beviel me al enorm. Wat ik uit alle recensies haal is dat deze film de kwaliteit van die latere film zeker benaderd.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •