De resultaten 1 tot 16 van 16 worden weergegeven.

Discussie: Sexy Beast [DVD]

  1. #1

    Standaard Sexy Beast [DVD]

    Sexy Beast [DVD]

    In de onderwereld sla je nooit een karwei af. Zeker niet als Ben Kingsley langskomt om je dat in te peperen.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Omdat ik me de positieve recensies van destijds nog kon herinneren, heb ik deze film een paar weken geleden gehuurd. Maar viel dat even tegen! Er gebeurt niets, werkelijk niets. Dat Ben Kingsley goed acteert zal best waar wezen, maar wat koop je daarvoor als het voor de rest een boutfilm is?
    Absolute afrader

  3. #3

    Standaard

    Tja daar ben ik het dan weer niet mee eens. Er gebeurt misschien niet veel tijdens de film, maar de dialogen en confrontaties tussen Kingsley en de rest zijn erg sterk en spannend. En dat is naar mijn mening de grote kracht van de film, vandaar ook de Oscarnominatie waarschijnlijk.

    Je krijgt echt een gloeiende hekel aan zijn personage, en voor iemand die ook Ghandi heeft vertolkt vind ik dat een puike prestatie. Al heb ik die film niet gezien trouwens...

    Maar ja, een forum met alleen maar positieve of negatieve reacties is ook weinig aan. Ieder zijn meug natuurlijk!

  4. #4

    Standaard

    ik vondt het best wel een leuke film, ik hou wel van die engelse ganster humor. veel gevloek enzo. beeld en geluid zijn erg goed.
    ik heb hem dan niet gehuurd maar gelijk gekocht.
    Nad Masters M17 M12 M27 M22 M50.2 - OPPO UDP-205 - JVC RS400 isf -Samsung 55JU7500 - Paradigm Studio 100/Monitor series 7.1 Velodyne DD15+ - Audioquest

  5. #5

    Standaard

    Ik had hem 2-3 weken terug met een vriend gehuurd maar we vonden hem allebei zeer tegenvallen, we hadden er stukken meer van verwacht...
    Zitten wel een paar leuke stukjes in maar ik had het toch allemaal wat harder en met meer actie verwacht.
    Jammer het had echt een topper kunnen zijn maarja...
    StarTrader

  6. #6

    Standaard Vullis

    Zonder overdrijven één van de slechtste films ever! Ben Kingsly is sowieso al niet mijn favoriete acteur, maar wat hij hier neerzet slaat werkelijk nergens op. Echt heel erg slecht. Ik begrijp ook niet dat men hier zo van onder de indruk is; mis ik misschien iets??

    IN DE VUILNISBAK ERMEE!
    Opstelling video/audio: Philips 65OLED803 / Denon AVR-X3500H / Sony UBP-X800 / Yamaha CD-S300 / Pro-Ject Debut II

  7. #7

    Standaard

    Ik vond het een ge-wel-di-ge film. Ik vond Ben Kingsley fantastisch acteren. Het verhaal mag dan dun zijn, maar der zijn zoveel films waar de verhaallijn dun is en die toch 2 uur blijven boeien. Zo ook deze film.

    Een aanrader vind ik.
    3d

  8. #8

    Standaard

    Zoow, stevige reacties hoor, van beide kanten. Keep 'em coming!

  9. #9

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frollo
    Zoow, stevige reacties hoor, van beide kanten. Keep 'em coming!
    geinig is dat heh, die verschillende meningen.....
    3d

  10. #10

    Standaard

    Afgelopen weekend gezien, en ik vond 'm prachtig. De voortdurende ondertoon van dreiging hield mij op het puntje van mijn stoel. En dat bij een film waar qua 'actie' maar heel weinig gebeurt. Ben Kingsley als volkomen gestoorde psychopaat is huiveringwekkend, maar ook Ray Winstone als gepensioneerd dief is zeer de moeite waard. Wat me ook erg aansprak was het camerawerk en de manier van filmen. Alleen het openingsshot is al goud. Dat gekoppeld aan een uitgekiende soundtrack maakt dit een film voor liefhebbers.

  11. #11

    Standaard

    Ik sluit me helemaal bij rrrick aan , toch geweldig dat begin met Ray Winstone , die hele dialoog (of monoloog) staat ook op de soundtrack .
    En dan dat rotsblok , de cast ,het eind .
    Enig minpuntje is de hoge geluidspieken ,een paar seconden (superhooghard) was wel ff te stevig ,vooral in de bios.
    Platium Trader & SafeTrader
    Keep on Rocking in the Free World!

  12. #12

    Standaard Werd steeds beter

    Ik heb hem na goede recensies in de bioscoop gekeken. Toen ik hem net gezien had vond ik hem (op Ben Kingsley/Don na) toch wel tegenvallen.

    Na verloop van tijd begon het toch te kriebelen en heb ik hem nog een keer gehuurd. Na een intensieve huurperiode ben ik dan toch tot de slotsom gekomen dat door de goede acteerprestaties, de schitterende openingsscene en de passende filmmuziek het toch een goede film is.

    Het blijft alleen jammer dat de film zo traag verloopt....Maar de Maar zodra de DVD voor een schappelijke prijs in de winkels ligt voeg ik hem toe aan mijn collectie.
    "Just because I don't care doesn't mean I don't understand." Homer J. Simpson

  13. #13

    Standaard Cool

    Ik had het geluk 'm na de release te mogen zien, goede film naar mijn smaak. Maar veel kenissen konden er weinig van makewn : geen SFX, Sex, Actie. Ik denk dat veel mensen liever de nieuwste A.zwartenekker gaan zien ... smaken verschillen.
    System Error

  14. #14

    Standaard

    Het verhaal van sexy beast is zwak, het is niet echt orgineel, de film heeft langzame tempo, terwijl het maar 85 minuten duurt, (misschien zo bedoeld), maar de rollen worden wel intens neergezet; vooral die van Ben Kingsley; Elke keer als Don Logan begint te razen en te tieren lag ik "dubbel".
    Bovendien; ik houd van mooi gefotografeerde films; en Sexy Beast is er definetely een van.
    "I like it sideways"

  15. #15

    Standaard Re: Werd steeds beter

    Citaat Oorspronkelijk gepost door sjoet
    ......... Na een intensieve huurperiode ben ik dan toch tot de slotsom gekomen dat door de goede acteerprestaties, de schitterende openingsscene en de passende filmmuziek het toch een goede film is........
    Ik heb er maar een hele korte periode voor nodig gehad.. net voor de eerste maal gekeken, maar vond inderdaad met name de openingsscene superrrrrrrrrr

    Daarnaast fantastisch grof engels en heerlijke humor. Voeg daarbij errug mooie plaatjes, een duivelse Ben Kingsley, en je hebt gewoon een heerlijke film.
    Mijn DVD collectie

    "..... I fuckin' hate pikeys ...."

  16. #16

    Standaard

    Een aparte maar zeker geen slechte film Ben Kingsley zet hier een knappe rol en de rest van de cast komt ook goed mee. Tel daar nog eens het goede camerawerk bij op en je hebt een vermakelijke film met, dat mag wel gezegd worden, een niet erg sterk script. Maar al het bovenstaande maken de film toch tot een film die boeiend blijft. Maar hij zal niet aan een ieder zijn besteed omdat de film traag is en het van de dialogen moeten hebben. Een huurtip voor de liefhebber
    We all have nightmares to remind ourselves who we really are
    Leonard Shelby
    Art-House

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •