De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.

Discussie: Visitor, The [DVD]

  1. #1

    Standaard Visitor, The [DVD]

    Visitor, The

    Sterke film over een uitgebluste professor die een opgepakte illegaal helpt.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Pas gezien! Overtuigende film, de moeite van een aanschaf zeker waard!

    Thomas McCarthy, die ook verantwoordelijk was voor de fijne kleine film The Station Agent, laat in The Visitor Richard Jenkins boven zichzelf uitstijgen. Jenkins, wie ik enkel kende van zijn rol als Nathaniel sr. in Six Feet Under, speelt met verve de rol van de uitgebluste professor die nieuwe levensvreugde hervindt door de komst van twee illegale immigranten. Hij treft hen in zijn tweede appartement in New York en sluit na verloop van tijd een onwaarschijnlijke vriendschap. Hij raakt ook nauw bij hen betrokken als één van beide opgepakt wordt door de vreemdelingenpolitie. The Visitor weet op realistische wijze het immigratiebeleid van de Verenigde Staten aan de kaak te stellen.
    Laatst aangepast door Jordy van Buel : 14-09-2009 om 12:04
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  3. #3

    Standaard

    Ik had nog nooit van de film gehoord toen ik hem in de bioscoop zag, maar het was een positieve verrassing. Prima film met een uitstekende Richard Jenkins.
    Sometimes nothin' can be a real cool hand.

  4. #4

    Standaard

    Prima film, maar persoonlijk had ik meer met The Station Agent. Dat was toch echt een pareltje in z'n soort. The Visitor kijkt lekker weg, maar mist dat extra beetje wat The Station Agent wel te bieden heeft. Meer dan de moeite waard voor een kijkbeurt!
    "Our sun is dying. Mankind faces extinction."

  5. #5

    Standaard

    Prachtige film over alweer een niet zo'n mooi onderwerp dat te maken heeft met het beleid in Amerika dat zich niet van zijn mooie kant toont.
    Deze film toont alweer een van de minder mooie kanten van het beleid van de vorige president in de States en ben eigenlijk wel eens benieuwd of de huidige president daar al iets aan heeft veranderd.
    Gelukkig dat er filmen zijn die dit misdadige optreden aanklagen en dat vooral ook dat misdadig sujet niet meer aan de macht is.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •