De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Nieuwe Lumière Home Entertainment releases op DVD

    Nieuwe Lumière Home Entertainment releases op DVD



    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    KATALIN VARGA lijkt mij wel wat!
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  3. #3

    Standaard .

    Beck volume 3 gekocht bij Fnac voor 19,99€.

    Eerste 3 uitzendingen bekeken, en evenaren zeker de eerste 2 boxen in kwaliteit. Echt stukken beter dan het laatste seizoen van de Zweedse Wallander, dat niet weet te overtuigen.

    Wie eens iets anders dan Amerikaanse crimeseries wil zien moet de boxen van Beck, Irene Huss en The Killing zeker proberen.
    Laatst aangepast door .:Quadran:. : 27-05-2010 om 22:05 Reden: .

  4. #4

    Standaard

    Dat Beck een geweldige serie ben ik met je eens!

    Maar dat je de 2e serie van Wallander (die echt geweldig is trouwens) betiteld als weet niet te overtuigen dan kijk je toch niet goed, er wordt geweldig in geacteerd, goede verhaallijnen en onvoorspelbare eindes van de afleveringen, ik geniet er enorm van, het is daarom jammer dat op 5 juni op Canvas alweer de allerlaatste Wallander te zien is.

    Her rijtje dat jij opnoemt mag ook gerust Varg Veum, Van Veeteren en Liza Marklund genoemd worden, vind sowieso de Scandinavische detective/thrillerseries op dit moment beter dan de Engelse!

  5. #5

    Standaard

    Ik ben nog steeds enorm gewend aan de oorspronkelijke cast van Wallander uit de eerste 2 dvd-boxen. De eerste 5 delen vond ik nog goed van deze nieuwe reeks, maar de laatste uitzendingen draaien wat te veel rond de relaties van bepaalde personages.

    Ik zeg niet dat het ronduit slecht is. Maar de nieuwe boxen van Beck en Irene Huss bevallen me meer dan de laatste Wallander. Nochtans komt de relatie tussen Irene Huss en gezin ook vaak in beeld, maar vindt het beter uitgewerkt dan bij Wallander. Maar over persoonlijke smaak valt niet te twisten.

    Inmiddels Beck afgekeken ... Toch ook wel wat humor en sarcasme (Beck & buurman, Gunvald) wat hen onderscheid van andere Scandinavische crimi-series.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •