De resultaten 1 tot 12 van 12 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Vier Hitchcock klassiekers opnieuw uitgebracht op 2 Disc Special Edition DVD

    Vier Hitchcock klassiekers opnieuw uitgebracht op 2 Disc Special Edition DVD



    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Tja, leuk en aardig maar ik wil met name Vertigo en Rear Window graag op Blu-ray zien. Je zou denken dat studio's hier niet opnieuw geld in gaan stoppen. Aan de andere kant betwijfel ik of het wel zo'n investering is gezien het feit dat er erg veel hergebruikt zal gaan worden qua extra's. Dan rijst de vraag natuurlijk of de studio's niet te bang zijn om in Blu-ray te investeren omdat ze misschien denken dat het nog altijd niet de overhand heeft in de Home Entertainment markt. Hopelijk is het een korte opstap naar de release van deze films op Blu-ray.

  3. #3

    Standaard

    Vertigo en The birds zijn in de VS al aangekondigd als blu-rayreleases voor dit jaar.
    Laatst aangepast door bureaulamp : 20-01-2011 om 00:08

  4. #4

  5. #5

    Standaard

    Ik heb er over gelezen op diverse sites, kan niet meer precies achterhalen welke. The birds staat in de VS gepland voor april 2011... Ik meen dat er een aankondiging op Thedigitalbits.com stond.

  6. #6

    Standaard

    Universal Blu-ray Catalog Wave Coming Up

    Share68Posted October 7, 2010 04:11 AM by Juan Calonge

    According to retailer information, Universal Studios Home Entertainment is preparing a deluge of catalog Blu-ray releases, with no fewer than 15 very diverse movies, prominently including classics such as To Kill a Mockingbird and Hitchcock's The Birds, two John Landis comedies, a George Lucas non-scifi movie and several titles previously released on the defunct HD DVD.

    Titles up for preorder include:
    Note that the studio hasn't officially announced those titles, and that if and when it does, the releases may be spread over different dates.

    bron: blu-ray.com

  7. #7

    Standaard

    Eigenlijk dus een aankondiging die verre van zeker is en alleen over the Birds gaat..

  8. #8

    Standaard

    Ik heb ook ergens een bevestiging vanuit Universal gelezen, op een ander forum. Google het maar, misschien kan jij zelf achterhalen waar en wat. En Vertigo is ook genoemd als een titel die dit jaar zou verschijnen, ik weet dus de bron niet meer.
    Je HOEFT me niet te geloven hoor, ik ga geen strijd met je aan. Mijn gedachtengang was alleen, als altijd, om mede-geïnteresseerden te informeren over wat ik gehoord heb. Ik meende te lezen in jouw reactie dat je hoopte dat de films op bd zouden komen...

  9. #9

    Standaard

    Weer een typisch voorbeeld van de platheid van een internet-tekst. Mijn vorige post was meer een uiting van teleurstelling, natuurlijk hoop ik dat die films op BR komen

  10. #10

    Standaard .

    Wat een absurde beslissing, om ze eerst nog een keer op dvd uit te brengen.

    De echte filmfreak koopt de blu-ray, en de rest zal voor de budget versie gaan van 5€, en zeker niet voor een SE die de prijs zal krijgen van een blu-ray.

  11. #11

    Standaard

    Heb ze Hitchcock films weleens bij de Blokker gezien, maar dat waren niet qua beeld en geluid niet zulke goede versies van wat ik begrepen heb. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van deze versies.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  12. #12

    Standaard

    Ondanks dat ik ook met smart wacht op de blu rays is dit toch is dit een must voor alle filmliefhebbers.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •