De resultaten 1 tot 3 van 3 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Jonah Hex [Blu-ray Disc]

    Jonah Hex

    HD maakt deze comicverfilming wel scherper, maar niet beter.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Koen Koene Bekijk bericht
    Ik kreeg destijds in de bioscoop de indruk dat men wellicht door tijdsdruk veel uit de film heeft moeten snijden. Echter de DVD- en BD-release van Jonah Hex zijn identiek aan de bioscoopversie van destijds.
    Bij veel films van tegenwoordig krijg ik sterk de indruk dat ze teruggeknipt zijn tot een lengte waarmee er twee avondvoorstellingen gepland kunnen worden ipv maar eentje. Dit zijn met name de films waarmee de studio het grote geld hoopt binnen te halen ipv de grote prijzen. Een extra voorstelling scheelt dan weer in de winst.

    Het hangt denk ik af deels af van het bioscoopsucces van de film in kwestie of er nog een verlengde versie komt. Bij films die slecht of onder verwachting gepresteerd hebben komt er vaak geen uitgebreide hermontage. Zo was er van Terminator: Salvation gemeld dat er aanzienlijk meer beeldmateriaal was; maar ws omdat de winst voor een Terminator film nogal tegenviel, bleef het bij een HD uitgave met wat toegevoegde snippers.
    Bij The Golden Compass was de final cut grotendeels door de studio bepaald, tot ontevredenheid van de regisseur; maar omdat de film financieel niet erg goed presteerde, kunnen we denk ik ook fluiten naar een Director's cut.

    Een uitgebreide verlenging, zoals bij de Lord of the Rings films, vereist aanzienlijk veel werk, zoals extra montage, extra muziek, extra geluid, extra nabewerking, wat erg duur is. Als de studio niet meer aan een film denkt te kunnen verdienen, dan zullen ze ws ook minder moeite doen om met een degelijke alternatieve versie te komen.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  3. #3

    Standaard

    OF er nu geknipt is in deze film of niet het is gewoon een draak van een film!

    Hier moet je je geld echt niet aan uitgeven gelukkig heb ik hem op een andere manier gekeken!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •