De resultaten 1 tot 9 van 9 worden weergegeven.

Discussie: Thor [Blu-ray Disc]

  1. #1

    Standaard Thor [Blu-ray Disc]

    Thor

    Vermakelijke comicverfilming rond de haast onoverwinnelijke Thor.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Bij mij kwam gedurende de film de "man met de hamer" langs

    Als niet echte "die hard" fan van comic books (wel van comic films) komen er de laatste tijd een beetje te veel comic book verfilmingen in de bios. En sommige zijn vooral bekend in de US. Hier kent iedereen Superman, Batman en Spiderman wel, maar vele andere comic helden zijn minder bekend.

    Ik had zelf meer het gevoel om Thor eventjes snel te maken, net als Captain America, omdat ze zo graag The Avengers wilden maken, en uitmelken.
    "One Ring to bring them all and in darkness bind them"

  3. #3
    Glorious Member
    Registratie datum
    Feb 2004
    Woonplaats
    Provincie Groningen

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door nlamste3 Bekijk bericht

    Ik had zelf meer het gevoel om Thor eventjes snel te maken, net als Captain America, omdat ze zo graag The Avengers wilden maken, en uitmelken.
    Dit dus. Beide waardeloze films trouwens.

  4. #4

    Standaard

    Captain America vond ik een goede film. Thor iets minder, maar nog altijd wel te doen. De hele setting van Thor's wereld vond ik iets te niet-superhelden-achtig, maar het is een origineverhaal dus wel noodzakelijk.

  5. #5

    Standaard

    De film had wel wat, maar de karakter ontwikkeling van Thor ging me iets te snel.

    Ga deze niet aanschaffen. Captain America dan weer wel.
    I don't say words real good, I stare real well - Clint Eastwood.

    134 Blu ray's laatste aanwinst:
    Sherlock Holmes

  6. #6

    Standaard

    Erg vermakelijke en goed gelukte film, deze komt er zeker wel in, maar ik wacht nog even op een prijsdaling.

  7. #7

    Standaard

    Ik vond dit één van de prettigste verrassingen van afgelopen jaar. Ik ben totaal onbekend met het stripfenomeen Thor, en ik vroeg me dan ook af of ze een film konden maken over Noorse Goden die niet compleet belachelijk zou uitpakken.

    Gelukkig hebben de makers dit zelf ook doorgehad; Godachtige superwezens op aarde, dat is voor weldenkende mensen toch compleet bezopen? Vandaar dat de interacties tussen de Asgarders en de aardlingen zo lekker luchtig botsen. Na de prima serieuze eerste helft weet Kenneth Branagh deze toon in de film prima vast te houden.

    Aanvankelijk is het wel even warmdraaien; de proloog is chaotisch (iets teveel namen en lokaties binnen een minuut, ik werd er wat lacherig van) en bij het spastisch zwabberende camerawerk dacht ik "oh, wordt het weer zó'n film?" Gelukkig herstelt Branagh zich snel en weet hij wel raad met het familiedrama. Ik vond de karakterisering van Thor, Odin en Loki prima in orde, het zijn juist de mensen die wat diepgang missen. Vooral Nathalie Portman moet hoofdzakelijk de love interest spelen en mooi zijn.

    De actie is echter verder uitstekend, en voor een spektakelfilm is de inhoud best sterk te noemen. Niet zo goed als Iron Man wellicht, maar wel dik in orde. Ook de verplichte Marvel-post-credits scene is wat mij betreft de moeite van het afwachten waard.

    Als de prijs wat gezakt is komt deze film er ook wel in. Leuk, die BluRay/DVD combi's, maar ik ga geen 25 euro betalen voor een extra dvd die ik toch niet ga gebruiken.

    8.0/10
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  8. #8

    Standaard

    Lekker spektakel met prachtige beelden en eindelijk weer eens een film met een uitstekende 7.1 track. Heb hem voor een leuk prijsje weten te bemachtigen, heb de 3D, 2D en DVD in 1 doosje voor nog geen 20 euro thuisbezorgt gekregen. In 3D was ook deze film weer goed voor een fijn filmavondje, de 3D effecten waren keurig voorelkaar en de speakers van de homecinema werden lekker aan het werk gezet, de sub moest even een beetje dimmen, een berg laag die ten opzichte van andere audiotracks wel heel erg uitbundig is. Gewoon een must have als je van dit genre films houd, niets mis mee
    Have fun and enjoy your collection

  9. #9

    Standaard

    Ik had persoonlijk het gevoel alsof ik naar The Power Rangers zat te kijken en dat kwam eigenlijk vooral door de outfits. De film kon mij qua verhaal helaas ook niet echt boeien. Er zijn betere comic verfilmingen geweest de afgelopen paar jaar.
    Ikran is not horse!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •