De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Only God Forgives (Blu-ray)

    Only God Forgives (Blu-ray)

    Nicolas Winding Refn gaat helemaal los in dit zeer geweldadige wraakepos te Bangkok

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik lees een technisch foutje Patrick. DTS HD MA is wel gecomprimeerd alleen losless.
    DVDPROFILER
    LG OLED 65G36LA; SONY HT-A9; SONY SA-SW5; Pioneer BDP LX58; SONY UBP-X700(Regio A/1 voor BD/DVD); Logitech Harmony Companion; Google Nest Hub's; Nvidia Shield 2019; PS3 60GB

  3. #3

    Standaard

    Nu twee keer gezien, waarvan 1x op blu-ray.
    Zeker de eerste 50 minuten lijkt het of ik naar een David Lynch-film zit te kijken. Beeld en geluid is zoals vermeld in de recensie prachtig en de inhoud van de film oppervlakkig, zonder diepgang. En toch lijkt de een kleine puzzel, want vinden we de diepgang in de songs die de Engel des Wrake voor ons zingt? En welke van de erotische en gewelddadige beelden die we zien, zijn fantasie (of droom) en welke werkelijkheid?

  4. #4

    Standaard

    Als je de BD in de speler doet, start direct de hoofdfilm. Via de menuknop kun je via een fraai geanimeerd hoofdmenu bij de extra’s terechtkomen. De extra’s hebben DTS 2.0 audio, zijn in HD op de disk geplaatst en voorzien van Nederlandse ondertiteling.

    Het audiocommentaar is niet voorzien van ondertiteling en daarnaast alleen tijdens het afspelen van de film te selecteren. Net als de dvd (zie dvd review) bevat ook de Blu-Ray ook de trailer van de film (en nog 3 andere trailers waaronder die van ''Drive''.).

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •