De resultaten 1 tot 7 van 7 worden weergegeven.

Discussie: Riddick (DVD)

  1. #1

    Standaard Riddick (DVD)

    Riddick (DVD)

    Negen jaar na het tweede deel kruipt Vin Diesel opnieuw in de huid van het futuristische personage Riddick

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    De film is inderdaad een grote teleurstelling. Pitch Black is geweldig, Chronicles... was ook nog okee, maar deze... komt niet in mijn collectie helaas.

  3. #3

    Standaard

    Ik vond Riddick een vermakelijke film. Een 4 vind ik eerlijk gezegd wel erg laag. Zelf dacht ik meer aan een 7.

  4. #4

    Standaard

    Zie het steeds vaker gebeuren dat extra's nu ook bij DFW geen ondertitels meer hebben of (deel van) alleen de trailers. Kwaaltje van A Film over genomen.

    Als Universal gewoon zelf deze film had uitgebracht, maar helaas.

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door pietdvd Bekijk bericht
    Zie het steeds vaker gebeuren dat extra's nu ook bij DFW geen ondertitels meer hebben of (deel van) alleen de trailers. Kwaaltje van A Film over genomen.

    Als Universal gewoon zelf deze film had uitgebracht, maar helaas.
    Maar er zijn tenminste wel extra's! Als het een eigen mastering zou zijn geweest hadden we het waarschijnlijk zonder extra's moeten doen.
    Het is mij overigens niet echt bekend dat A-Film z'n extra's zonder ondertiteling heeft. Volgens mij valt dat wel mee.
    Philadelphia Phillies: World Series Champions 2008, National League Champions 2009 & 2022 en National League East Champions 2010 & 2011

  6. #6

    Standaard

    Een review is altijd subjectief, dus ik heb niets tegen het cijfer, dat is de mening van de reviewer.
    Laat je hierdoor niet afschrikken.; zelf kwam ik op een dikke 7 uit.

    Toen Pitch Black uitkwam, was ik al laaiend enthousiast; een sci-fi film met een geweldige spanning erin en ondanks (of misschien dankzij) het lage budget was het prachtig vormgegeven.
    De tweede film vond ik ook geen teleurstelling; wederom zag het er prachtig uit met een redelijk, wat 'groter' verhaal en het zou het begin kunnen zijn van het opzetten van een universum. Maar helaas, de opbrengsten viel tegen en een vervolgfilm was ver weg......tot Riddick.

    Gezien het budget van Riddick was er al een vermoeden dat de film dichter bij de eerste dan de tweede film zou liggen.
    Bij mij voldeed de film aan mijn verwachtingen; geen hoogdravend verhaal, maar simpelweg een film over Riddick die weer voor een onmogelijke taak staat en moet opboksen tegen een meerderheid van mensen die geen fan van hem zijn . En als bonus krijg je Starbuck (Katee Sackhoff) erbij!

    Redelijke actie, geslaagde grappen en ik heb geen enkel ogenblik het idee dat Diesel het allemaal te serieus neemt zoals de review aangeeft.
    Juist omdat hij al die tijd en moeite heeft genomen om deze film te maken, laat zien dat hij hart voor het karakter heeft. Dat lijkt mij niets te maken te hebben met een 'ego-boost'.

    Ik ben er in ieder geval blij mee dat de film gemaakt is, en kijk al uit naar de volgende die ongetwijfeld gemaakt gaat worden gezien de opbrengsten van deze.

  7. #7

    Standaard

    Ik vond de film best okee. Het is eigenlijk gewoon een remake van Pitch Black, met betere special effecten en cgi. Er komt, naast Riddick, zelfs een personage in voor die een link vormt met het eerste deel. Deel vier mag snel komen van mij, want we hebben Furya nog steeds niet gezien en gezien het einde van de film ---- SPOILER ---- lijkt het er sterk op dat Vaako Riddick's partner in crime wordt.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •