De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Reddertjes in Kangoeroeland, De / The Rescuers Down Under [DVD]

    Reddertjes in Kangoeroeland, De / The Rescuers Down Under [DVD]

    De Reddertjes In Kangoeroeland is het tweede verhaal waarin de muizen Bernard en Bianca een reddingsoperatie ondernemen. De film is daarmee een vervolg op de film De Reddertjes uit 1977 en de eerste keer dat Disney een vervolg maakte op een eerder gemaakte tekenfilm.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Hmm.. het verhaaltje is redelijk standaard Disney-materiaal maar de animatie is heel aardig en er zit voldoende humor in om hem amusant te maken. Geen hoogvlieger maar toch ook niet slecht ofzo: gewoon eentje om de collectie compleet te krijgen. De eerste film is DUIDELIJK superieur aan deze nieuwe en voor een belangrijk deel is dat, zoals Arnold ook al schreef, vanwege de animatie die nog op de oude manier is gedaan: het verschil daarvan tussen beide films is duidelijk merkbaar. Zoals ook al vermeld is is de beeldkwaliteit niet echt super, maar nog draaglijk.

  3. #3

    Standaard

    Ik ben m'n mening over deze (nu een jaar later) toch wel steeds positiever aan het bijstellen. De animatie van deze is ECHT goed en misschien wel beter dan een aantal van de populaire Disney-toppers van de jaren 90. Op zich heeft het verhaaltje niet zoveel om het lijf maar het zit toch wel heel effectief in elkaar. Ik vind het origineel nog steeds ietsje beter maar het verschil is niet zo heel groot meer: aanrader.

  4. #4

    Standaard

    Moet deze titel hoognodig hebben. De eerste en beste sequel van Disney trouwens. Vooral het begin met het gras staat me nog ernstig bij.

    Voor het eerst paste Disney ook de computer toe bij het maken van de film en dat is uitstekend gelukt.
    Volgens de making off de speurneuzen (the great mouse detective) klopt dit niet. De makers hiervan beweren namelijk dat hierin voor het eerst computer animatie is gebruikt...in de befaamde scene in de big ben. En dat klopt, hier de speurneuzen uit 1986 komt.

    Maar dat maakt niet uit. Kwam hier gewoon toevallig langs.

    Grt. Deweb

  5. #5

    Standaard

    Die making of klopt ook weer niet, er werd in The Black Cauldron al computeranimatie toegepast. Aangezien Disney BC zo veel mogelijk wil verstoppen, vergeten ze dat maar even...
    God help the outcasts, hungry from birth
    Show them the mercy, they don't find on earth

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •