AllesOverFilm op bezoek bij CinéPhil in Namur België

Omdat we druk bezig zijn onze horizon te verbreden wat het reviewen van hardware betreft kwamen we bij het merk SVS uit. SVS is vooral bekend van hun overweldigende subwoofers, maar ook andere speakermodellen worden door het merk gefabriceerd. Distributeur in de Benelux voor o.a. SVS is CinéPhil in België en we gingen daar eens op bezoek. En dat was erg leuk!

In een oude bioscoop

Een toepasselijkere plek voor een zaak die je alles biedt op gebied van home cinema is er niet. Alles ademt film. Zelfs de schitterende oude projectors hebben een plaatsje in het pand in het Belgische Namur. Er zijn ook twee specifiek als cinema ingerichte ruimtes aanwezig om producten te bekijken en beluisteren, inclusief Dolby Atmos opstellingen. Deze ruimtes zijn voorzien van erg mooie apparatuur. Natuurlijk kun je door de gehele winkel heen producten bekijken, aanraken en proberen. Je krijgt er bovendien goed en eerlijk advies.

Alles rondom merchandising

Wat je ook terugvindt bij CinéPhil is een zeer uitgebreid assortiment aan film-merchandising. Van beeldjes tot aan posters. En ook comics en graphic novels zijn er volop verkrijgbaar. Je kunt het zo gek niet noemen of het staat er. Erg cool!

Tot slot

Eigenaar Philippe leeft voor films en A/V-apparatuur én alles wat er ook maar mee te maken heeft. Dat zie je aan alles. Het is dan ook zeker een aanrader er eens te gaan kijken als je er in de buurt bent. Wij hopen op een leuke samenwerking in ieder geval!

Neem ook eens een kijkje op de site van CinéPhil voor een impressie: www.cinephil.be

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina