De Collectie van...

DVD.nl presenteert een nieuwe videoreeks

De Collectie van...

DVD.nl lanceert de nieuwe serie De Collectie van...! In deze eerste aflevering gaat DVD.nl op bezoek bij Dennis uit Hardenberg. Hij laat ons zijn collectie DVD's, Blu-ray's en merchandise zien.
Dennis verzamelt al ruim tien jaar DVD's en sinds een aantal jaren ook Blu-ray's. Dennis is een liefhebber van mooie uitgaves en verzamelt dan ook special editions. Alles staat keurig bij elkaar in zijn speciale filmkamer. Hij is een groot fan van Lord of the Rings en dat zie je terug in zijn prachtige collectie merchandise.

Ben jij ook trots op jouw collectie en wil jij deze delen met de bezoekers van DVD.nl? Stuur ons dan een berichtje, dan komen we bij je langs.

Recente artikelen

Laatste reacties

jeroeni  |  24-03-2017

Het begon veelbelovend, maar ik denk dat we bij deze toch wel mogen vaststellen dat het een vroege dood gestorven is. Jammer. TIP:Jij kan hier zelf van je eige...
Lees meer >

BigLebowski  |  24-03-2017

Geen aanklacht hoor Claudio! ;) Alle lof en waardering voor jullie werk en inzet (y)
Lees meer >

Claudio Santulli  |  23-03-2017

Dat is het probleem van vrijwilligerswerk. We hebben echt tot op de dag van vandaag goede intenties en nog betere ideeën, maar we doen het ernaast met een heel ...
Lees meer >

BigLebowski  |  23-03-2017

Het begon veelbelovend, maar ik denk dat we bij deze toch wel mogen vaststellen dat het een vroege dood gestorven is. Jammer.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina