Stel je eigen homecinema-set samen voor de perfecte kijkervaring

Multiroommerken zijn mateloos populair aan het worden. Merken als Sonos en HEOS by Denon hebben hun bekendheid in de afgelopen jaren flink zien toenemen en dat is niet zonder reden. Met multiroom-producten is het mogelijk om in het hele huis naar muziek luisteren. Deze speakers kunnen vervolgens los van elkaar werken, maar ook als één netwerk bediend worden. De mogelijkheden zijn hierdoor legio. Of je de multiroom-producten nu in wilt zetten voor een feestje of voor je homecinema-set, het is allemaal mogelijk met de beste draadloze speakers van SoundStore.

Home Cinema

Het geluid van tv’s stelt vaak nog steeds teleur, waardoor de kijkervaring niet altijd optimaal is. Een home cinema set kan het kijken van films en series leuker maken. Om een homecinema-set op te bouwen met multiroom-producten, doe je er goed aan om eerst één merk te kiezen waar je graag mee aan de slag wilt gaan. Speakers van diverse merken werken weliswaar wel met elkaar samen, maar dit verloopt niet altijd vlekkeloos. Daarbij kunnen we vandaag de dag onder meer kiezen voor Sonos, HEOS by Denon, Samsung en Sony.

Ideaal aan het opbouwen van een homecinema-set met multiroom-producten is dat je niet langer in de knoop zit met een wirwar aan kabels. Waar je vroeger nog weleens door heel je kamer kabels had lopen, is dat met deze producten verleden tijd. Alles kan zeer eenvoudig draadloos aan elkaar gekoppeld worden en ook nog eens van afstand bediend worden door middel van één applicatie. Zo kun je dus altijd vanuit je luie stoel het volume aanpassen.

Hoe uitgebreid je jouw homecinema-set maakt, kun je natuurlijk zelf bepalen en is afhankelijk van hoe groot de ruimte is die je moet vullen. De basis bestaat echter uit een soundbar, twee achterspeakers en een draadloze subwoofer. De soundbar zorgt voor de heldere vocalen en effecten, de subwoofer staat garant voor de diepe lage tonen en de achterspeakers zorgen dat je helemaal in een film gezogen kunt worden. Zo ben je voortaan verzekerd van een intense kijkervaring en kunnen de dvd’tjes uit de kast opnieuw beleefd worden.

SoundStore Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina