PDA

Bekijk de volledige versie : Problemen met opnemen/ afspelen Samsung HR773



NieuwLid
13-03-2011, 14:47
Hallo allemaal,

Ben nieuw hier, ik hoop dat iemand ons kan helpen. Talloze zoekpogingen via google hebben niets opgeleverd, dus hopelijk hier meer geluk.

Wij hebben ong een jaar een Samsung DVD-HR773. Wanneer we de dvd programmeren om op te nemen lukt dit in meer dan de helft van de gevallen niet. Enkele minuten na het starten van de opname, "hangt" de schijf, en maakt de dvd super veel lawaai.
Wanneer het uitzondelijk toch eens lukt, hapert hij na ongeveer 20 min afspelen (beeld hangt stil, recorder maakt ongelooflijk veel lawaai). Hij reageert niet op de afstandsbediening en de enige optie is de recorder volledig uit te schakelen, wat hij ook pas doet na een minuut wachten. Daarna kan je de dvd weer starten, moet je afspeelmodus: DVD kiezen en doorspoelen naar de scène waar je gekomen was.
Kan het dat hij spontaan naar HDD modus springt ofzo en dat je daarom eerst weer DVD moet selecteren om verder te kijken?
Daarvoor reageert hij nergens op.
Het is wél mogelijk om "gewoon" verder te kijken wanneer we na 15 min ongeveer even fast forwarden, dan komt het beeld niet stil te hangen.
We hebben al andere dvd's geprobeerd om op te branden, maar hetzelfde probleem blijft altijd!
Ook gewoon starten met opnemen, zonder programmeren, geeft dezelfde problemen...

Alvast bedankt voor welke inbreng dan ook! Sorry voor de lange uitleg!!

DVDProfilersFilmgek
14-03-2011, 16:46
Je hebt hem pas een jaar.....

Met al die kuren was hij allang onder mijn schoen blijven plakken, zou hem maar snel inleveren ter reparatie(y)

(BTW, al eens een software update gedaan?)