De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
 1. #1

  Standaard Foutmelding ingang tv audio Earc op receiver (foto geplaatst)

  Bij de Denon x3700h receiver bij de ingangen heb ik een foutmelding bij tv audio - Earc daar staat een dikke X. Zoals jullie dat ook kunnen zien op mijn foto, weten jullie waar de fout zou kunnen zitten, mischien in de HDMI kabel, lijkt me zelf sterk want hij is nog vrij nieuw en dit is gebeurd bij het aansluiten van een nieuwe tv.

  Ligt niet aan dat de tv scheef hangt haha, maar zo heb ik de foto genomen

  20210419_184300.jpg

  Bedankt alvast met het meedenken...
  Laatst aangepast door Wim S. : 19-04-2021 om 17:50

 2. #2

  Standaard

  Inmiddels weet ik dat het wel goed zit zo, qua instelling. Het vreemde is nog de lage volume op de android tv, alle apps klinken qua volume erg mat, geen idee hoe dat aan te passen. Bv met netflix valt de centerspeaker weg terwijl dat bij mijn tv en ander randapparatuur geen probleem is.

 3. #3

  Standaard

  Wat is het verschil tussen de HDMI-ingangen op jouw receiver voor TV resp. TV-Audio? Waarvoor heb je TV-Audio nodig als je beeld én geluid al via HDMI-ingang 1 laat binnenkomen?
  TV: Samsung UE55F8000 (3D) / Samsung UE49KS8000 (UHD) | Blu-rayspeler: Oppo UDP-203 (UHD/3D, regiovrij) / Panasonic DP-UB9004EG (UHD/3D) | AV-receiver: Yamaha RX-A2080 Aventage / Yamaha RX-A880 Aventage | Luidsprekers: KEF KHT3005SE 5.1 / Dali Ikon 5 Mk2 | Surround koptelefoon: Sony MDR-HW700DS

 4. #4

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk gepost door Marcel Hoeve Bekijk bericht
  Wat is het verschil tussen de HDMI-ingangen op jouw receiver voor TV resp. TV-Audio? Waarvoor heb je TV-Audio nodig als je beeld én geluid al via HDMI-ingang 1 laat binnenkomen?
  Geen idee, eerlijk gezegd. Ik dacht dat tv- audio bedoeld is voor Android tv, omdat hij omschakeld naar geluid voor Android tv met de arc hdmi kabel. Voornamelijkste probleem is dat de volume erg laag is via de receiver in tegenstelling tot het geluid van bv mijn tv. Speel ik het geluid af via speaker tv dan is de volume wel goed bij bv netflix etc.

 5. #5

  Standaard

  Inmiddels opgelost, dat met de nvidia shield schijnt een veelvoorkomende probleem te zijn met de Denon receivers, soort conflict. Nu laatste bron ingesteld op tv en maar hopen dat dat gaat werken. Qua geluid van android tv en netlix op zowel tv en nvidia is het nu ook goed, andere HDMI kabel geplaatst en tv audio uitgang veranderd in PCM. Ik kijk het liefst netflix met de nvidia shield , dolby vision en atmos geluid. Kortom instellen kost tijd, excuses voor het misschien te snel plaatsen van een topic hier.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

 • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
 • Je mag geen antwoorden plaatsen
 • Je mag geen bijlagen invoegen
 • Je mag niet je berichten aanpassen
 •