Pagina 13 van 204 EersteEerste ... 3910111213141516172363113 ... LaatsteLaatste
De resultaten 301 tot 325 van 5082 worden weergegeven.
  1. #301

    Standaard

    Yup, Nike hè... Wat ik bij PSV ook minder vind is de de qua kleur afwijkende kraag. En zwart-blauw is natuurlijk een stuk mooier dan rood-witte strepen

    Ajax maakt werk van komst Aissati

    Geschreven op zondag, 13 juli om 20:47


    De interesse van Ajax in Ismail Aissati blijkt geen indianenverhaal te zijn. De Amsterdammers hebben PSV officieel laten weten dat het de middenvelder graag wil overnemen. Dat bevestigt algemeen directeur Jan Reker in het Eindhovens Dagblad.
    ');

    Ajax heeft de spelmaker al maandenlang op de korrel. De hoofdstedelingen wilden Aissati in de winterstop al overnemen, maar PSV wilde destijds niet meewerken aan een transfer. Ook nu hoeft Ajax niet veel medewerking te verwachten. Reker zegt ’in principe’ niet te willen meewerken aan een transfer.

    Hoe Aissati zelf tegen een overgang staat is onbekend. Wel is duidelijk dat de middenvelder ontevreden is bij PSV. De jeugdinternational had op meer speelminuten gerekend en wil vertrekken als zijn kansen niet toenemen. Om deze reden weigert hij een nieuw contract te tekenen, hoewel er enkele maanden geleden wel een mondeling akkoord werd bereikt. "Maar PSV is zijn afspraken op het sportieve vlak aan Ismail totaal niet nagekomen", zei zaakwaarnemer Rodger Linse daar eerder over in de Telegraaf.

    De negentienjarige jeugdinternational mocht onder trainer Sef Vergoossen dit kalenderjaar het veld slechts vier keer als invaller betreden. Dat leverde het schamele aantal van 48 speelminuten op. De in het afgelopen halfjaar opgelopen teleurstellingen zijn hard aangekomen bij de jonge Utrechter, die ook in de belangstelling staat van FC Twente en FC Utrecht. Vooralsnog heeft alleen Ajax zich officieel gemeld.

    Voetbalzone, EH Dagblad.


    'Tijd begint te dringen voor Milan'

    Geschreven op zondag, 13 juli om 20:19
    De transfersoap rondom Ronaldinho krijgt mogelijk een snel einde. Op het Spaanse TV3 wordt gemeld dat AC Milan 48 uur de tijd krijgt om het bod van Manchester City te evenaren. Slagen de Italianen hier niet in, dan is een transfer van de baan.

    Manchester City wil Dinho maar wat graag contracteren is bereid om diep in de buidel te tasten voor de Braziliaan. Ronaldinho zelf gaat liever naar AC Milan, maar de Rossoneri boden tot dusver 'slechts' dertien miljoen euro. Manchester City heeft meer dan dertig miljoen euro over voor de kwakkelende Ronaldinho.

    Barcelona ziet dit wel zitten. De Spaanse club heeft Milan volgens TV3 een keuze gegeven: verhoog het bod, of laat Ronaldinho naar Engeland vertrekken. Dat de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar vertrekt is een zekerheid: Ronaldinho komt niet voor in de toekomstplannen van de nieuwe coach Joseph Guardiola.

    Wat een geld voor die dikke 30 miljoen gaat Milan nooit betalen volgens mij. Mocht dit verhaal waar zijn uiteraard.

  2. #302

    Standaard

    'Feyenoord huurt Portugese flankspeler van Benfica'

    13/07/2008 21:50
    Feyenoord heeft er een speler voor op de linkerflank bij. De Rotterdammers huren Fábio Alexandre Da Silva Coentrão van Benfica, meldt de Portugese sportkrant A Bola.

    De twintigjarige linksbuiten begon afgelopen seizoen bij Benfica, waar hij drie keer mocht opdraven in de competitie. Op huurbasis bij Nacional kwam hij vaker in actie. Fábio Coentrão had op Madeira met zestien duels en vier goals een veel grotere inbreng.

    Fábio Coentrão speelde zich eerder al in de kijker bij Rio Ave, waarna tal van aansprekende clubs uit binnen- en buitenland op hem aasden. Hij is snel en heeft een goede dribbel.

    Feyenoord heeft een optie tot koop op hem bedongen. De belofte kost vijf miljoen euro als Feyenoord besluit definitief met hem in zee te gaan.




    En nog een jonge Braziliaanse middenvelder ook met de bijnaam Boter, dat zal wat worden

  3. #303

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Pascal Barroso Bekijk bericht
    En nog een jonge Braziliaanse middenvelder ook met de bijnaam Boter, dat zal wat worden
    Nu nog een compagnon met de naam Suiker vinden
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  4. #304

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Pascal Barroso Bekijk bericht




    En nog een jonge Braziliaanse middenvelder ook met de bijnaam Boter, dat zal wat worden

    Kan ie op dit moment beter naar psv komen want daar botert het niet

  5. #305

    Standaard

    Whahaha want daar botert het niet...

    Het is nog niet officëel maar het mag duidelijk zijn dat Aissati naar ajax gaat, jammer maar helaas, moet hij maar niet zoveel janken en laten zien dat hij een basisspeler is.
    Stuntman Mike : "Fair lady, your chariots await!"
    Death Proof

  6. #306

    Standaard

    Dat Aissati naar Ajax wil en waarschijnlijk komt lijkt me na het zien van dit filmpje wel duidelijk ja:

    http://player.omroep.nl/?aflid=7479373
    (Scroll even door naar minuut 9:10)

    Zou het prachtig vinden

  7. #307

    Standaard

    Nu ik dat filmpje heb gezien is het zo goed als duidelijk dat ajax Aissati heeft ingelijfd.. hopelijk wel voor een mooi prijsje want ajax heeft geld zat.

    Misschien komt Perez wel weer terug naar PSV, omdat hij weinig aan spelen komt bij ajax

    Wanneer begint de competitie in Duitsland en Engeland? Ook in augustus?
    Stuntman Mike : "Fair lady, your chariots await!"
    Death Proof

  8. #308

    Standaard

    Tja...hij wil weg bij PSV, maar (nog) niet naar het buitenland. FC Utrecht en FC Twente heeft hij afgezegd, omdat die clubs niet groot genoeg zijn, Ajax is zeker geïnteresseerd (al een jaar lang zelfs) en ALS Feyenoord hem al wilde hebben, denk ik niet dat ze het geld er nog voor hebben. Voor mij is deze optelsom ook duidelijk...
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  9. #309

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Rickje Bekijk bericht
    Misschien komt Perez wel weer terug naar PSV, omdat hij weinig aan spelen komt bij ajax
    Dat zou het circus wel compleet maken ja.

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Dennis Oosterhuis Bekijk bericht
    Tja...hij wil weg bij PSV, maar (nog) niet naar het buitenland. FC Utrecht en FC Twente heeft hij afgezegd, omdat die clubs niet groot genoeg zijn, Ajax is zeker geïnteresseerd (al een jaar lang zelfs) en ALS Feyenoord hem al wilde hebben, denk ik niet dat ze het geld er nog voor hebben. Voor mij is deze optelsom ook duidelijk...
    Als Twente een stap terug is, die weliswaar onder Ajax zijn geëindigd maar wél CL spelen, waarom zou hij dan naar Feyenoord willen? :razz:

  10. #310

    Standaard

    Afscheidsduel Stam markeert ook het einde voor Jol

    Dick Jol beëindigt zijn scheidsrechtersloopbaan. Dat is hij overeengekomen met de KNVB. Gevolg is dat Jol toch de wedstrijdleiding in handen krijgt tijdens het afscheidsduel van Jaap Stam.

    'We hebben dit besluit in goed overleg genomen', reageert Jol tegenover VI.nl. 'We zijn tot de conclusie gekomen dat er voor beide partijen weinig perspectief meer was met het oog op de toekomst.'

    Jol lag de laatste tijd in de clinch met de KNVB. In januari 2007 weigerde de scheidsrechter een contract te tekenen onder de voorwaarden van de nieuwe scheidsrechters-cao. Jol floot een tijdlang geen wedstrijden en ook toen hij wel zijn handtekening had gezet onder een verbintenis bleef de relatie met de KNVB een moeizame.

    Het jongste conflict was het weigeren van de voetbalbond Jol aan te stellen voor de afscheidswedstrijd van Jaap Stam. Tegen de wens van de verdediger in zou Roelof Luinge de wedstrijd leiden. Die beslissing is teruggedraaid nu Jol gaat stoppen. De Hagenaar fluit nog drie oefenduels én de testimonial van Stam en dan zit zijn carrière in het betaald voetbal erop.
    Jammer dat de KNVB hem heeft weggepest, want het was toch één van de weinige goede scheidsrechters die we hier hadden.
    Sometimes nothin' can be a real cool hand.

  11. #311

    Standaard

    Die beslissing van Jol was wel te verwachten, en begrijpelijk. Jammer dat we deze topper niet meer in actie zullen zien.
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  12. #312

    Standaard

    Heb net het filmpje gezien, die jongen draait er niet om heen zeg. Als Ajax hem echt wilt hebben moet dit toch rondkomen zou je zeggen.

    Met hem erbij zou het middenveld wat mij betreft ook compleet zijn, nu nog 2 verdedigers zodat de verdediging dat ook is.

    Opvallend:
    Arnautovic blijft bij FC Twente

    Geschreven op maandag, 14 juli om 15:59 Marko Arnautovic is ingegaan op een verbeterde aanbieding van FC Twente. De aanvaller blijft dus actief in Enschede en gaat niet in op de interesse van Feyenoord.

    "Het is voor de club goed een talentvolle speler als Arnautovic, die ook bij FC Twente is opgeleid, te behouden", meldt voorzitter Joop Munsterman. "Het contract loopt net als de vorige verbintenis tot 1 juli 2011, maar kent verbeterde voorwaarden."

    Arnautovic geldt als grote belofte. De negentienjarige spits kwam vorig seizoen veertienmaal in actie tijdens de competitie, maar slaagde er niet in te scoren voor de hoofdmacht. Dat deed hij wel namens de beloften: 21 goals in 24 wedstrijden.

    Feyenoord was ook overtuigd van de kwaliteiten van Arnautovic. Reden voor de Rotterdammers om zich bij FC Twente te melden. De Tukkers weigerden echter op de avances van Feyenoord in te gaan.


  13. #313

    Standaard

    Ergerlijk orgaan, die KNVB ... en toch knap van Twente dat ze nu ook Arnautovic weten te behouden. Ook toen Engelaar nadrukkelijk in de belangstelling stond van andere clubs wisten ze hem te behouden door een verbeterde aanbieding. Is wel wat anders dan al die arbitragezaken, weigerende spelers en belachelijke transferbedragen.
    "Het is allemaal anders gelopen. Alles loopt voortdurend anders"

    NeerlandsFilmdoek.nl - dé website over Nederlandse film en tv-series

  14. #314

  15. #315

    Standaard

    Jammer dat Jol stopt inderdaad, maar het was te verwachten. Er viel voor hem ook weinig eer meer te behalen. Gelukkig kan hij toch Stam's afscheidswedstrijd nog fluiten.
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  16. #316

    Standaard

    En dus nu ook zn eigen afscheidswedstrijd
    Capitalization is the difference between "I had to help my uncle Jack off a horse.." and "I had to help my uncle jack off a horse.."

  17. #317

    Standaard

    Foutje, zie link hieronder.
    KEF | SVS | DENON 3808| Samsung | QED | BETTERCABLE | KIMBER-CABLE | Monster | Xbox360 - HD-DVD | PS-3 Blu-Ray

  18. #318

    Standaard

    'Feyenoord huurt Portugees Coentrão met optie tot koop'
    Volgens Coentrão ontbreekt eigenlijk alleen de handtekening nog onder zijn contract bij Feyenoord. Diverse Portugese media melden dat die handtekening vandaag al gezet zou kunnen worden. De linkeraanvaller zelf liet weten het jammer te vinden dat hij de kans niet heeft gekregen om zich te bewijzen voor de nieuwe coach Quique Flores, maar dat er met Feyenoord een uitstekende oplossing voor hem is gekomen. 'Ik ben heel blij dat ik naar een club ga met grote ambities. Ik denk dat deze stap goed voor me is


    http://nl.youtube.com/watch?v=gm97bA...eature=related
    KEF | SVS | DENON 3808| Samsung | QED | BETTERCABLE | KIMBER-CABLE | Monster | Xbox360 - HD-DVD | PS-3 Blu-Ray

  19. #319

    Standaard

    Oud nieuw Joost, Pascal was je allang voor.
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  20. #320

    Standaard

    Mocht Aissati komen en het Ajax lukken om Henrique te halen (dat lijkt nog steeds de eerste keuze) dan krijgen we wel een érg jonge ploeg:

    -----------------------------Stekel(25)---------------------------
    Silva(28 )-Henrique(21)-Vermaelen(22)-Vertonghen(21)
    ----------------------Gabri(29)----Lindgren(23)--------------
    ------------------------------Aissati(19)--------------------------
    -Suarez(21)---------Huntelaar(24)------Sulejmani(19)-

    Gemiddeld 22,9 jaar oud, dus gemiddeld gezien is het een ploeg die mee mag doen met de Olympische spelen en de U23 toernooien

    Behalve Silva en Gabri allemaal erg jong, en behalve Gabri nou niet echt 'ervaren'. Zelfs Gabri heeft weinig op het hoogste niveau gespeeld met Barça. Ik zie erg graag een ervaren verdediger er bij om die reden. Boulahrouz schijnt niet aan de orde te zijn (volgens mij is die al lang rond met HSV ofzo, anders zou Ajax daar wel werk van maken, en ja, ik weet het van z'n kindje maar hij zal toch een club moeten vinden als hij wil voetballen komend seizoen). Enige die echt nog wat ervaring meebrengt is Perez, als ie speelt. Mocht Huntelaar vertrekken dan maakt het voor de gem. leeftijd niet uit want Cvitanich is ook 24.

    Zou best eens een probleem kunnen worden. De trainer is ook niet ervaren op clubniveau. Het kan natuurlijk ook voor een eenheidsgevoel zorgen...

    Als Huntelaar vertrekt hebben we ook maar anderhalve Nederlander (Aissati wil misschien voor Marokko spelen)... Ook kunnen ze dan beter Spaans als voertaal invoeren met vijf Spaans sprekenden in de (basis)gelederen.
    Laatst aangepast door *NERAZZURRI* : 14-07-2008 om 22:59

  21. #321

    Standaard

    Leeftijd zegt mij niet zoveel. Naast Bruno Silva en Gabri spelen Stekelenburg, Vermaelen, Lindgren, Huntelaar en ook Emanuelson spelen ook al ongeveer 4 jaar op het hoogste niveau (weliswaar in Nederland), dus ik verwacht dat die jongens de afgelopen jaren wel al wat ervaring hebben opgedaan. De rest compenseert het gebrek aan ervaring maar met hun kwaliteit.

    Wat mij vooral opvalt is dat Ajax niet echt een duidelijke leider in de selectie heeft zoals bijvoorbeeld een Stam of Davids. Nu is Huntelaar benoemd tot aanvoerder, maar dat vind ik nou ook niet een echte leider...
    Laatst aangepast door Mr. Incredible : 15-07-2008 om 00:02
    Sometimes nothin' can be a real cool hand.

  22. #322

    Standaard

    Dat zie ik Vermaelen worden op den duur. Lindgren kan die rol ook gaan vervullen.

    Trouwens, er is nogal wat gesteggel om die mondelinge overeenkomst tussen PSV en Aissati, en waarom die wel of niet rechtsgeldig is, maar als een speler een nieuwe verbintenis overeenkomt (mondeling of niet, zijn beide rechtsgeldig mits daar bewijs voor is uiteraard) is het ook vaak zo dat z'n salaris wordt opgekrikt. Als Aissati inderdaad een hoger salaris heeft ontvangen dan hij voor deze mondelinge overeenkomst ontving, lijkt het me dat PSV weldegelijk een poot heeft om op te staan.

    Iemand enig idee hoe dat zit?

    Want als er mondeling is overeengekomen dat Aissati langer blijft en tevens de belofte is gedaan dat ie vaker aan spelen toe gaat komen lijkt dat akkoord me zo dun als glas als Aissati kan aandragen dat ie maar 48 minuten heeft gespeeld afgelopen seizoen...

  23. #323

    Standaard

    Net het jubileumboek Feyenoord 1908 - 2008 besteld. 650 pagina's vol met verhalen en anekdotes Wat een verhalen een Gerard Meijer bijvoorbeeld moet hebben. De man gaat z'n 50ste seizoen in als verzorger.

  24. #324

    Standaard

    En nog 1:

    Geen Spelen voor Aissati, Brama, Bruins en Donk

    15/07/2008 14:30
    Bondscoach Foppe de Haan heeft zijn definitieve selectie voor de Olympische Spelen bekendgemaakt. Ryan Babel, Urby Emanuelson en Kew Jaliens komen over van het 'grote' Oranje.

    Het drietal had kans op deelname aan het EK in Oostenrijk en Zwitserland. Toen bondscoach Marco van Basten hen thuisliet, voegde zijn KNVB-collega Babel, Emanuelson en Jaliens toe aan zijn voorlopige selectie voor de Olympische Spelen. Ze gaan nu ook echt naar Peking.

    De bekendmaking van de definitieve selectie betekende slecht nieuws voor Ismaïl Aissati, Istvan Bakx, Wout Brama, Luigi Bruins, Lorenzo Davids, Ryan Donk, Henrico Drost, Marvin Emnes, Tom Hiariej, Jeremain Lens en Frank van der Struijk. Zij vielen allen buiten de 22-koppige selectie voor de Spelen.

    Nordin Amrabat, Siem de Jong, Tim Krul en Christian Kum overleefden de schifting wel, maar veroverden slechts een plaats op de reservelijst. Zij kunnen slechts doorschuiven als een van de achttien selectiespelers geblesseerd raakt.

    'Kiezen is altijd moeilijk', legt De Haan uit op OnsOranje.nl. 'Maar de keuze is natuurlijk niet in één dag gemaakt. Daar gaat een lang traject aan vooraf. Een aantal spelers, zoals bijvoorbeeld Dirk Marcellis, staan buiten discussie. Bij sommige spelers hangt de keuze weer van andere factoren af.'

    'Kijk bijvoorbeeld naar Jeremain Lens. Hij heeft een blessure aan een van zijn middenvoetbeentjes. Weliswaar zit hij in de eindfase van zijn herstel, maar het is toch een risico. Een dergelijk risico nemen we ook al met de enkel van Ryan Babel. Eén speler is genoeg. De keuze tussen Lens en Babel is daarom uiteindelijk in het voordeel van Babel uitgevallen.'
    De 22 namen voor Peking

    Doel: Piet Velthuizen (Vitesse), Kenneth Vermeer (Ajax)

    Verdediging: Kew Jaliens (AZ), Calvin Jong-A-Pin (SC Heerenveen), Kees Luijckx (AZ), Dirk Marcellis (PSV), Erik Pieters (PSV), Gianni Zuiverloon (West Bromwich Albion)

    Middenveld: Otman Bakkal (PSV), Urby Emanuelson (Ajax), Jonathan de Guzman (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Valencia), Evander Sno (Celtic)

    Aanval: Roy Beerens (SC Heerenveen), Ryan Babel (Liverpool), Royston Drenthe (Real Madrid), Roy Makaay (Feyenoord), Gerald Sibon (SC Heerenveen)

    Reserves: Nordin Amrabat (PSV), Siem de Jong (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Christian Kum (ADO Den Haag)

  25. #325

    Standaard

    Niet heel slecht voor Ajax dat Aissati niet meegaat...

    Ronaldinho gaat zo goed als zeker naar Milan.

Pagina 13 van 204 EersteEerste ... 3910111213141516172363113 ... LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •