Pagina 86 van 255 EersteEerste ... 367682838485868788899096136186 ... LaatsteLaatste
De resultaten 2.126 tot 2.150 van 6354 worden weergegeven.

Discussie: R.I.P.

  1. #2126

    Standaard

    Vindt die Rachel Hazes maar een vervelend mens, constant in het nieuws alleen omdat ze de vrouw van andre hazes was.

  2. #2127

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door TheGodfather Bekijk bericht
    Dat is natuurlijk onzin. Er zijn genoeg mensen die nooit hebben gerookt en toch long kanker krijgen

    Daarentegen: m`n vader is ook aan long kanker gestorven en die had zoiets van :" nu heeft het ook geen zin meer om te stoppen." zit ook wat in :razz:
    Uiteraard gaat het voor veel mensen niet op...maar toch...
    Fijnstof en meeroken doen je ook geen goed.
    Vaak proberen ze de dood te vertragen met chemo en bestraling...maar ze versnellen het vervolgens met roken, drinken en het er nog even flink van nemen...

    Ach ja, mijn genen zijn ook flink vervuild met allerlei welvaartsziektes en zwakheden...dat zien we dan wel weer.
    M'n LE collectie gaat grotendeels in de verkoop, zoek je nog iets ? Check m'n verkoop topic of vraag maar raak :D

  3. #2128

    Standaard

    Zoeken naar de beste en duurste manier om te genezen (bijvoorbeeld hyperbare therapie, met zuurstof, aan de Brielselaan in Rotterdam), dit vergoed zien dankzij een stukje eigen polis en vooral veel verzekeringsgeld van vreemden (zowel in behandeling als in transport per taxi vanuit het hele land), en vervolgens gewoon lekker door blijven roken, ja dat vind ik, in 1 woord, asociaal. En toch zijn ze er.
    "Ik hoef de gordijnen niet open te doen om te zien dat het regent."

  4. #2129

    Standaard

    Waarom komen dit soort berichten tegenwoordig in het nieuws? De moeder van de vrouw van een overleden zanger..... Niet dat het niet erg is ofzo, maar dan kan je iedereen wel vermelden.

  5. #2130

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Marcel v/d H. Bekijk bericht
    Waarom komen dit soort berichten tegenwoordig in het nieuws? De moeder van de vrouw van een overleden zanger..... Niet dat het niet erg is ofzo, maar dan kan je iedereen wel vermelden.
    Ben het wel met je eens, maar aan de andere kant is het op een bepaalde manier toch een bekende vrouw, en daarom heb ik dat geplaatst.

    In diverse media is ze vaak verschenen, en door die publiciteit, en uiteraard door de relatie van Andre met Rachel, is ook zij in de bekendheid gekomen. En dat gaf me de doorslag dit te plaatsen.

  6. #2131

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Symphony X Bekijk bericht
    Vindt die Rachel Hazes maar een vervelend mens, constant in het nieuws alleen omdat ze de vrouw van andre hazes was.
    Totally agree with that...
    Capitalization is the difference between "I had to help my uncle Jack off a horse.." and "I had to help my uncle jack off a horse.."

  7. #2132

    Standaard

    Wie is Rachel Hazes?
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  8. #2133

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Coen P. Bekijk bericht
    Wie is Rachel Hazes?
    Zegt de achternaam je niets ?
    BD (1243) What i Watch

  9. #2134

    Standaard

    Het was meer sarcastisch...
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  10. #2135

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Coen P. Bekijk bericht
    Het was meer sarcastisch...
    Je meent het
    BD (1243) What i Watch

  11. #2136

    Standaard

    Golden Girl Dorothy overleden

    In Amerika is de actrice Bea Arthur overleden, die bekend werd als Dorothy uit de tv-serie The Golden Girls. Ze leed aan kanker en is 86 jaar geworden.



    Bea Arthur speelde in de jaren tachtig de rol van Dorothy Zbornak, een vrouw van middelbare leeftijd die met twee vriendinnen en haar moeder in een huis in Florida woonde.

    Dorothy was de flinke hoofdbewoonster van het huis, met haar karakteristieke zware stem. Ze speelde eerder in de sitcom Maude, een spin-off van de serie All in the family.

    De vrouw die in The Golden Girls haar moeder speelde, Estelle Getty, overleed vorig jaar zomer.

    Bron : Nos.nl

    R.I.P.

  12. #2137

    Standaard

    Het lijkt wel domino, wachten op de volgende golden girl.
    Ik zag d'r voor het laatst in Roast of Pamela Anderson...pas toen wist ik dat niet alle Golden Girls al dood waren...
    M'n LE collectie gaat grotendeels in de verkoop, zoek je nog iets ? Check m'n verkoop topic of vraag maar raak :D

  13. #2138

    Standaard

    R.i.p.:sad:

    Altijd groot fan geweest van deze serie. En kijk hem nog steeds graag.

  14. #2139

  15. #2140

    Standaard

    R.i.V.
    Every damn person in this sick and twisted world worries me so much I only feel safe in the OHT!!
    Many thanks to David L. for pointing me in the right direction.

    DVD.NLLER januari 2007

  16. #2141

    Standaard

    R.I.P. alle 30/04/09 slachtoffers (met uitzondering van de dader)
    Mijn Collectie VHS: (100) /DVD: (800+) / HD DVD: (43) /Blu-Ray: (0)

  17. #2142

    Standaard

    Acteur Ton Lutz (89) overleden

    De Nederlandse acteur Ton Lutz is vanochtend op 89-jarige leeftijd overleden in Amsterdam. Hij werkte niet alleen als acteur en regisseur maar was ook nog tot op hoge leeftijd docent aan de Toneelschool in Amsterdam. Zijn gedistingeerde hartstocht voor het toneel verflauwde nooit.



    Amsterdam, 3 mei. Ton Lutz was de man in wie de traditie en de vernieuwing van het naoorlogse Nederlandse toneel op wonderbaarlijk harmonieuze wijze waren verenigd. Als acteur, regisseur, toneelleider en docent liet hij veel sporen na. Minstens drie toneelgeneraties groeiden op met de inzichten die hij zo kernachtig wist te formuleren.

    ,,Niet invoelen of inleven, maar indenken,'' luidde zijn vaak herhaalde advies aan acteurs. Hij was de denker van het toneel, de man die al naar het innerlijk van de personages zocht in de tijd dat publiek en kritiek zich nog vooral lieten verblinden door de uiterlijkheden.

    Als telg uit een muzikaal gezin was Ton Lutz weliswaar al vanaf zijn twaalfde een verwoed amateurtoneelspeler, maar omdat hij ook aardig opstellen kon opschrijven, begon hij te werken als leerling-journalist bij de Nieuwe Delftsche Courant. Nadat die krant zichzelf in het eerste oorlogsjaar ophief, kwam de 21-jarige Lutz terecht op de persdienst van de Nederlandsche Unie, tot ook die onder Duitse druk werd ontbonden. Een toevallige ontmoeting had hem toen echter al in contact gebracht met het beroepstoneel: ,,En ik wist meteen dat ik daar bij wilde horen.''

    Clandestiene voorstellingen

    Zo debuteerde Lutz in 1941 bij de Vereenigde Haagsche Spelers - en toen trof hem voor de derde keer hetzelfde lot. Pierre Balledux, die het gezelschap leidde, behoorde tot de zeer kleine groep die ermee stopte toen men zich bij de Kultuurkamer moest aanmelden. Lutz bemachtigde een baantje als ambtenaar, ging naar de toneelschool, speelde clandestiene voorstellingen (vieilles chansons Fran,caises en monologen uit Hamlet), dook onder en zat enige tijd gevangen wegens verzetswerk. Pas na de bevrijding kon zijn toneelcarrière echt beginnen.

    Zijn eerste onderscheiding kwam al in 1947, toen Lutz samen met vijf anderen de toenmalige 5 Mei-prijs voor getalenteerde jonge toneelspelers in ontvangst nam. Volgens het Algemeen Handelsblad blonk hij uit in ,,beschaafd en beheerst spel''. Nog geen jaar later volgde zijn eerste regie. En sinds hij in 1950 bij de Nederlandse Comedie ging werken, heeft hij beide activiteiten altijd gecombineerd. Hij speelde met distantie en regisseerde als een docent, met extra aandacht voor de tekstbehandeling van de acteurs en de integriteit van hun spel.

    Hij was er trots op, dat de gerenommeerde actrice Ank van der Moer onder zijn regie haar routine van zich kon afschudden, en hem toen een kaartje stuurde met de woorden: ,,Je hebt mij aan mezelf teruggegeven.'' Geen wonder, dat ook de Amsterdamse toneelschool al snel een beroep op hem deed. Meer dan vijftig jaar heeft hij daar gedoceerd.

    Maskerade van de werkelijkheid

    Grote invloed heeft Ton Lutz bovendien uitgeoefend als directielid van grote gezelschappen als het Rotterdams Toneel (vanaf 1955), de Nederlandse Comedie, Globe en het Publiekstheater. ,,Als het toneel de maskerade van de werkelijkheid niet ontmaskert, heeft het geen sociale functie,'' luidde zijn credo. Hij was een dwingend - en niet altijd even tactvol - toneelleider, met scherp omschreven opvattingen over de artistieke koers. Een belangrijk wapenfeit was de door hem geregisseerde wereldpremière van Een bruid in de morgen van Hugo Claus, in 1955 bij het Rotterdams Toneel.

    Het stuk zwierf al enige tijd ongespeeld door Nederland en Vlaanderen, tot de actrice Ina van Faassen het aan Lutz voorlegde. Hij nam het onmiddellijk op het repertoire, omdat hij begeesterd was door het nieuwe geluid van de jonge toneelschrijver en diens dramatische instinct. De zes volgende stukken die Claus schreef, werden eveneens door Ton Lutz geregisseerd.

    Maar als het - volgens de subsidie-eisen van die dagen - tijd werd de moderne en klassieke toneelliteratuur af te wisselen met iets publieksvriendelijkers, wist Lutz ook aan die verplichting op niveau te voldoen. Zo introduceerde hij in 1961 bij het Rotterdams Toneel de musical Irma la douce, en speelde daarin zelf de vertellersrol toen de desbetreffende acteur ziek was. Verder is zijn komediantenkant nogal onderbelicht gebleven. In het lichtvoetige genre was hij zelden te zien.

    Wel heeft hij, met zijn licht-hese timbre en onderzoekende spreekstijl, indruk gemaakt als voordrachtskunstenaar. Zijn laatste grote onderneming op dat gebied was de volledige Odysseus, waarmee hij in 1994 drie weken lang dagelijks op de radio te horen was.


    Als regisseur werd Lutz sterk beïnvloed door de weemoedige, psychologiserende Tsjechov-voorstellingen die zijn Russische leermeester Peter Sjarof in de jaren vijftig en zestig in Nederland maakte. Nadrukkelijk verwees Lutz naar die traditie, toen hij in 1969 bij toneelgroep Globe een vernieuwde Oom Wanja regisseerde. ,,Ton, mache neuer Tsjechov,'' zou Sjarof vlak voor zijn dood in primitief Duits tegen zijn jonge collega hebben gezegd. ,,Ich bin alt, du bist jung.'' Lutz speelde zelf de titelrol en zijn vrouw Ann Hasekamp was Jelena.

    Ongemoeid

    Dat hij betrekkelijk ongemoeid is gelaten door de toneelrebellie van de Actie Tomaat, die een jaar later uitbrak, had ongetwijfeld te maken met die evolutionaire instelling. Hij stond open voor alles wat hem interessant leek. Zo had hij al in 1966, als gast bij het baanbrekende gezelschap Studio, een hoofdrol gespeeld in De architect en De keizer van Assyrië van Arrabal. Die leverde hem zijn eerste Louis d'Or op.

    Onomwonden omschreef Lutz de tomatenwerpers destijds als ,,vlerken, omdat ze niets te bieden hebben als alternatief.'' Maar meteen daarna zei hij, als waarschuwing aan de toneelwereld: ,,Al moet je er verdomd attent op zijn om de stukken uit hun lijst te halen en er weer levend toneel van te maken.'' Zijn engagement lag bij het toneel, dat hij innig liefhad. Als een bezoeker hem zei persoonlijk te zijn geraakt door een voorstelling, toonde hij zich altijd oprecht getroffen - ver voorbij de gebruikelijke toneelspelersijdelheid.

    Uiterste precisie

    In 1984 ging Ton Lutz bij het Publiekstheater met pensioen als de drankzuchtige vader in De nacht, de moeder van de dag van Lars Norén. Maar hij bleef nog tot zijn tachtigste spelen en regisseren, en op hoge leeftijd doceren. Met grote toewijding en uiterste precisie, die trouwens niet alleen in zijn werk tot uiting kwam, maar ook in de manier waarop hij dagelijks de eendjes in de gracht voor zijn huis te eten gaf.

    Lutz' gedistingeerde hartstocht voor het toneel verflauwde nooit. Tot de vele prijzen die hij ontving, behoorde ook de Oeuvreprijs van de Vereniging van Schouwburgdirecteuren, als ,,een van de belangrijkste regisseurs van na de oorlog''. En niet voor niets reikt het Internationale Theaterschoolfestival sinds een paar jaar een onderscheiding voor jong regietalent uit, die de Ton Lutz-prijs heet.

    Bron : NRC.nl

    R.I.P.

  18. #2143

    Standaard

    Acteur en komiek Dom DeLuise is op 75-jarige leeftijd overleden.



    http://www.msnbc.msn.com/id/30581493/?Gt1=43001

  19. #2144

    Standaard



    R.i.P.
    Every damn person in this sick and twisted world worries me so much I only feel safe in the OHT!!
    Many thanks to David L. for pointing me in the right direction.

    DVD.NLLER januari 2007

  20. #2145

    Standaard

    R.I.P.

    Heb gisteren nog een leuke film zitten kijken met een mooie rol van hem daarin, namelijk ''Smokey and the Bandit II''.

  21. #2146

    Standaard

    Rip
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  22. #2147

    Standaard

    Rip.
    Nieuw: This is It (BR), The Hurt Locker (BR), Requiem for a Dream, Trainspotting, Haunting in Connecticut.

    Marcellus Wallace (Ving Rhames) in Pulp Fiction:
    "You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass."

  23. #2148

    Standaard

    R.I.P.

    maar stiekem dacht ik dat ie al lang dood was
    New: The Last Warning - MoC LE, Vampyr - MoC LE
    Coming ASAP: -

  24. #2149

  25. #2150

    Standaard

    Rip
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

Pagina 86 van 255 EersteEerste ... 367682838485868788899096136186 ... LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •