Pagina 20 van 20 EersteEerste ... 101617181920
De resultaten 476 tot 477 van 477 worden weergegeven.

Discussie: Watchmen

  1. #476

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door RobinB Bekijk bericht
    Vind ik geen goede vergelijking. X-Men first class is van een hoger niveau dan de transformers, pirates en twilight. Iedereen is bekent met deze films, weet zo ongeveer wat het is. X-men first class gaat dieper in het verhaal dan de bovenstaande films Daarnaast zijn de bovenstaande films hele lange films..en teveel gericht op doelgroepen. Geen complex verhaal, wel toegangelijk om te begrijpen mits je ook de andere delen heb gezien. Bij Pirates, transformers, Twilight is dat dus niet het geval.
    Ik maakte de vergelijking omdat de laatstgenoemde in de box-office meer geld opleveren dan the First Class/Watchmen dit deden. Gelukkig blijkt dit bij the First Class dus mee te vallen. Niettemin is een beter verhaal dus blijkbaar geen garantie voor meer succes. Want financieel levert het niet meer, soms zelfs minder op dan films met een simplistisch verhaal.

    Met andere woorden, waarom zouden filmmakers zich meer gaan investeren in het verhaal als het toch geen extra geld oplevert?

  2. #477
    AllesOverFilm Forum Crew Avatar van Claudio Santulli
    Registratie datum
    May 2002
    Woonplaats
    Ja, tenzij de hemel naar beneden valt...

    Standaard

    Omdat film maken vooral ook een artistiek iets is. En filmmakers ook mensen zijn. De enige maar is om een studio te vinden die daar ook waarde aan hecht, en wil investeren. Daarmee niet aan het grote geld en de massa denkend. Dat is uiteraard een uniek iets. Maar het bestaat zeker nog wel. Maar dan mag je ook geen kaskraker verwachten.
    Creativity, it's all in the mind!
    So much to do, so little time...

    LG OLED EVO 83G26LA, Denon AVC-X8500HA, OPPO UDP-203, Ziggo Next Mini x3, Logitech Harmony Elite, B&W FPM-series, Cambridge Audio WS30 (7.1.2), SVS SB3000, Xbox Series X, PS5 Spider-man L.E., Samsung Z Fold4, Samsung Galaxy Tab S7

    That's no moon, it's a spacestation!
    We're gonna need a bigger boat!
    www.electricdriver.eu

Pagina 20 van 20 EersteEerste ... 101617181920

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •