2 Broke Girls - seizoen 2 is vanaf 19 maart verkrijgbaar op DVD

Seizoen twee van de populaire komische serie

2 BROKE GIRLS

Van Michael Patrick King, Emmy® bekroonde producent ‘Sex and the City
Vanaf 19 maart verkrijgbaar op DVD

2 Broke Girls DVDWarner Bros. Home Entertainment brengt op 19 maart het tweede seizoen van de succesvolle Amerikaanse hitserie 2 Broke Girls uit op DVD. De komische serie werd in 2012 bekroond met een Emmy Award en een People’s Choice Award en volgt het leven van twee jonge vrouwen, Caroline (Beth Behrs) en Max (Kat Dennings), die als serveerster in een eetcafé werken om hun droom te kunnen verwezenlijken: een eigen cupcake winkel. De luchtige komedie zit boordevol sarcasme en mede dankzij het succesvolle recept van producent Michael Patrick King (Sex and the City) krijgen de meiden in het tweede seizoen de kans hun grote culinaire passie in vervulling te laten gaan met hun eigen bedrijf.

Synopsis 2 Broke Girls – Seizoen 2:
In het tweede seizoen van 2 Broke Girls volgen we wederom de twee meiden Max en Caroline terwijl zij hun grote droom najagen: een eigen cupcake bedrijf beginnen. De meiden werken nog steeds als serveerster in Brooklyn om geld bij elkaar te sparen voor hun grote passie. Wanneer een beroemde TV-persoonlijkheid een goede review geeft over de cupcakes van Max, raakt alles in een stroomversnelling. De cupcakes gaan als warme broodjes over de toonbank en levert de meiden een mooi startkapitaal, waarmee hun langgekoesterde wens eindelijk uitkomt: de opening van Max's Homemade Cupcakes! Maar het succes komt niet zonder slag of stoot. Er moeten nog wat appeltjes worden geschild met onder andere ex-vriendjes en een nieuwe vlam, lange nachten gemaakt bij het inpakken van een taartpistool en een ontruimingsbevel zorgt voor de nodige kopzorgen.

2 Broke Girls is een hilarische komedie met humor die af en toe op het randje van politieke correctheid balanceert. De humor en het sarcasme van de meiden, de dinermaatjes Earl (Garrett Morris), Oleg (Jonathan Kite) en Han (Matthew Moy) en de sexy buurvrouw Sophie (Jennifer Coolidge) maken het tweede seizoen van 2 Broke Girls een must see dit voorjaar!

Bonusmaterialen DVD:
* Max’s Homemade Cupcakes: Go Big or Go Broke! Het glazuur op de cupcake van seizoen 2
* 2 Broke Girrllss! With Sophie Kachinsky : Sophie, de Poolse buurvrouw van Caroline en Max, en favoriet bij de fans, vertelt hoe het er echt aan toe gaat
* 2 Broke Girls at Paleyfest 2013: highlights met de cast en het team
* Niet eerder vertoonde scènes
* Bloopers

Releasedatum:
19 maart 2014
Speelduur: 24 afleveringen van 22 minuten
Kijkwijzer: 6

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina