4K gebogen LED-TV nu ook van Sony

Met de komst van 4K schermen komt nu ook Sony met een gebogen LED scherm, de nieuwe BRAVIA S90 4K Ultra HD-televisie. Dit geavanceerde model is verkrijgbaar in 75-inch (190,5 cm) en 65-inch (165 cm) en heeft een slank, subtiel gebogen scherm voor natuurlijk ogende Ultra HD 4K-beelden. Dat houdt dus in met vier keer zoveel details als Full HD. Door de nauwkeurig berekende kromming in het scherm zal de de kijker een intensere home entertainment-ervaring hebben. Deze wordt versterkt door een 4.2-kanaals speaker-systeem. 

Sony Bravia S90

Optimale kijkervaring

De S90 Curved TV beschikt over verschillende beeldtechnologieën om een optimale kijkervaring te bewerkstelligen. Op het TRILUMINOS-display wordt de emotie van elke scène getoond in diep rood, natuurlijk groen en helder blauw. Het intelligente X-tended Dynamic Range verbetert het contrast voor sprankelende kleuren en een diep zwart.
De 4K X-Reality PRO-technologie welke gewone tv-uitzendingen en Blu-ray-films opschaalt tot viermaal het aantal pixels van Full HD zorgt voor beeld met heel veel detail. Dit allemaal bij elkaar zorgt ervoor dat dit scherm vergelijkbaar is met andere topschermen.

Indrukwekkend meerkanaalsgeluid

Het nieuwe 4.2-kanaals Live Speaker-systeem van Sony gebruikt aparte drivers die de voor- en surroundkanalen links en rechts nauwkeurig in de kamer richten in de meest zorgvuldig afgestemde hoek. Aparte verwerking met ClearAudio+ behoudt de individuele details van de originele meerkanaalsmixen voor uitzonderlijke helderheid en geluidsdetail, waardoor de kijker wordt omhult met een 360-graden surround sound.

SWF-BR100 Wit 

Twee woofers staan garant voor de meest lage frequenties direct vanuit een tv en zorgen voor een vol, krachtig basgeluid. Als nog lager geluid gewenst is voor meer spektakel bij speelfilms of live muziek, dan is er een optionele draadloze subwoofer beschikbaar - de witte SWF-BR100 of de nieuwe SWF-BR100B in een elegante zwarte afwerking - die dusdanig laag geluid produceert dat de trillingen voelbaar zijn, net zoals in de bioscoop.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs en beschikbaarheid van de KD-75S9005 en de KD-65S9005 zijn op dit moment nog niet bekend.

De subwoofer SWF-BR100W/B (in zwart en wit) heeft een adviesprijs van 300,- euro en is per direct beschikbaar.

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  11-08-2014

Bij mij begon dat al bij 4K Ultra-HD gevolgd door Curved! Het voegt mijn inziens niet veel toe aan de huidige kijkervaring. Het hangt ook een stuk lastiger op! ...
Lees meer >

WaymannDirector  |  11-08-2014

Betere ervaring omdat het beeld meer in het zichtveld valt, er even van uitgaande dat je met nu nut bedoelt ;-) Het menselijke zichtveld is in principe zeer bep...
Lees meer >

Edgar Smit  |  11-08-2014

Betere ervaring omdat het beeld meer in het zichtveld valt, er even van uitgaande dat je met nu nut bedoelt ;-) Het menselijke zichtveld is in principe zeer bep...
Lees meer >

WaymannDirector  |  11-08-2014

En wat is het nut van gebogen ?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina