A-Film: Releases in december

Releasedatum: 06-12-2007

AZULOSCUROCASINEGRO

BESTE ANIMATIEFILM
Chicago International Children's Film Festival

Seita en Setsuko zijn broer en zus tijdens de tweede wereldoorlog in Japan. Nadat hun vader is gestorven tijdens een overzees gevecht en hun moeder is gedood door een luchtaanval, moeten ze naar andere familieleden toe om gesteund te worden. Als die steun op een gegeven moment ook bij hen weggenomen wordt zijn ze alleen nog afhankelijk van elkaar om te zorgen voor onderdak en eten.
Regisseur Isao Takahata
Cast Tsutomu Tatsumi
Ayano Shiraishi

Disc Disc 1
Geluid/Taal Japans: DOLBY STEREO
Ondertiteling Nederlands
Beeldformaat Anamorphic 16:9
Extra's • Trailer
• TBC

Disc Disc 2
Geluid/Taal Japans: DOLBY STEREO
Ondertiteling Nederlands
Extra's TBC


Releasedatum: 06-12-2007

THE MISTRESS OF SPICES


Tilo heeft een kruidenwinkel in San Francisco. Ze bezit de magische gave om de karakters van haar klanten exact in te schatten. Daardoor verkoopt zij hen precies de kruiden die zullen voldoen aan hun verlangens. Er zijn wel enkele regels verbonden aan deze bijzondere gave: Tilo mag de winkel nooit verlaten, nooit een ander mens aanraken en alleen haar kruiden liefhebben. Wanneer de aantrekkelijke Doug op een dag haar winkel binnen loopt, komt ze voor een moeilijke keuze te staan.
Regisseur Paul Mayeda Berges
Cast Aiswarya Rai (Guru)
Dylan McDermott (the Messengers)
Ayesha Dharker
Speelduur 96 min

Geluid/Taal Engels: DOLBY 5.1
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (1.85)
Disc formaat DVD 5
Extra's • Trailer


Releasedatum: 06-12-2007

WATER


We schrijven 1947 als de Britten wegtrekken uit het land dat tot dan de parel aan de Britse kroon heette. India staat op barsten als gevolg van de overhaaste hertekening van de grenzen die Groot-Brittannië uitvoerde alvorens de aftocht te blazen. In deze context groeit het 9-jarige Parsee-meisje Lenny op. De familie van het meisje is begoed, houdt er een politiek van neutraliteit op na en telt onder haar vrienden en bedienden zowel Britten, Hindoes en Sikhs als moslims. Samen met haar beeldschone Hindoe-nanny Ayah (Nandita Das) brengt Lenny (Maia Sethna) hele dagen door in het park, waar ze getuige is van de moeite die mannen zich getroosten om bij Ayah in de gunst te komen. Lenny is gek van Dil Navaz (Aamir Khan), de ijsverkoper, die op zijn beurt één van Aya's bewonderaars is. Hasan, de masseur in het gezelschap, is ook heimelijk verkocht aan de mooie nanny.
Regisseur Deepa Mehta
Cast Lisa Ray
Seema Biswas
John Abraham
Sarala

Geluid/Taal Hindi: DOLBY 5.1
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 9
Extra's • Trailer


Releasedatum: 06-12-2007

KEILLERS PARK


Peter heeft een veelbelovende toekomst en lijkt alles te hebben wat zijn hartje begeert; werk en een leuke vriendin. Tot hij in de ogen kijkt van Nassim. Het is liefde op het eerste gezicht. Nassim wil het van de daken schreeuwen, maar Peter kan niet om zijn conservatieve achtergrond heen. De relatie komt tot een abrupt einde als Peter gearresteerd wordt – voor de moord op Nassim. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Regisseur Susanne Edwards
Cast Mårten Klingberg
Piotr Giro
Karin Bergquist
Gösta Bredefeldt

Geluid/Taal Zweeds: DOLBY STEREO
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (1.85)
Disc formaat DVD 5
Extra's • Trailer


Releasedatum: 06-12-2007

CLASH OF EGOS


Ex-crimineel Tonny viert zijn vrijlating uit de gevangenis met een bezoekje aan de bioscoop. Daar bekijkt hij met zijn kinderen de nieuwste film van een beroemde regisseur. De film is echter zó slecht dat Tonny probeert zijn geld terug te krijgen. Dit gaat niet zo eenvoudig als het klinkt, want probeer maar eens geld los te krijgen van een gelauwerd regisseur...
Regisseur Tomas Villum Jensen
Cast Ulrich Thomsen
Nikolaj Lie Kaas
Mille Dinesen
Speelduur 90 min


Releasedatum: 06-12-2007

A BATTLE OF WITS


In 370 voor Christus was China verdeeld in kleinere staten, waaronder de stadsstaat Liang. De afschrikwekkende commandant van Zhao valt met zijn troepen Liang aan. De mysterieuze strijder Ge Li (Andy Lau) komt het volk van Liang te hulp. Hij behoort tot de Mo-Tsustam die beroemd is vanwege haar verdedigingstechnieken.
Regisseur Jacob Cheung Chi Leung (the Kid)
Cast Andy Lau (House of the Flying Daggers)

Label Asiamania
Geluid/Taal Mandarijn: DOLBY 5.1
Ondertiteling Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic 16:9 (2,35)
Disc formaat DVD 9
Extra's • Trailer

Recente artikelen

Laatste reacties

Antonio 'Tony' Montana  |  08-11-2007

AZULOSCUROCASINEGRO BESTE ANIMATIEFILM Chicago International Children's Film Festival Seita en Setsuko zijn broer en zus tijdens de tweede wereldoorlog in Ja...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina