A Thousand Words met Eddy Murphy is vanaf 19 september te koop op DVD

Paramount



Als je nog maar 1000 woorden kan uitspreken, wat zou je dan zeggen?


A THOUSAND WORDS

vanaf 19 september op DVD.

A Thousand Words coverWanneer elk woord telt, wat zou je dan zeggen? Deze vraag wordt op een komische manier beantwoord in A THOUSAND WORDS, de film die 19 september a.s. op DVD wordt uitgebracht door Paramount. Academy Award® genomineerde Eddie Murphy (Tower Heist) speelt Jack McCall, een praatzieke literaire agent, die elke deal kan sluiten; op elk moment, op elke manier. Hij heeft zijn zinnen gezet op de populaire New Age goeroe Dr. Sinja (Cliff Curtis). Maar Dr. Sinja heeft hem door en Jack’s leven staat op zijn kop, wanneer er op een nacht een magische Bodhi boom in zijn achtertuin verschijnt. Bij elk woord dat Jack uitspreekt, valt een blad van de boom. Jack komt erachter dat bij het laatste blad dat valt, zowel hij als de boom zullen overlijden.

Screenshot A Thousand WordsOnverschrokken komt hij met een aantal buitengewone manieren om te communiceren, maar uiteindelijk moet hij de realiteit accepteren. De uitbundige Jack McCall is niet op zijn mondje gevallen: nu heeft hij slechts duizend woorden over om te ontdekken wat het belangrijkste is in het leven. Lach mee met deze hilarische komedie en ervaar een aantal vermakelijke levenslessen.   
A THOUSAND WORDS is geregisseerd en geproduceerd door Brian Robbins (Varsity Blues) en geschreven door Steve Koren (Evan Almighty). De film brengt een geweldige cast samen met, naast hoofdrolspeler Eddie Murphy, Kerry Washington (“Scandal”, Ray), Allison Janney (The Help, “The West Wing”), Clark Duke (Hot Tub Time Machine, “Greek”), Cliff Curtis (“Missing”, Live Free or Die Hard), Jack McBrayer (“30 Rock”, Savannah) en John Witherspoon (“The Boondocks”, Friday).
 
A THOUSAND WORDS DVD:
De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TVs met Engelse 5.1 Dolby Digital, Franse 5.1 Dolby Digital, Spaanse 5.1 Dolby Digital en Engelse Audio Description en Engelse, Franse en Spaanse ondertiteling. De DVD bevat de volgende bonusmaterialen:

     • Speelfilm in standard definition
     • Verwijderde scenes
          o Expose Your Soul
          o Five Pages!
          o Blind Man Crossing Extended
          o Art of War
          o Leaf Blower
          o Stuffed Animal Talk

Synopsis
De praatzieke Jack McCall (Eddie Murphy) zegt dat wat nodig is om de deal te sluiten. Maar na het voor de gek houden van een spirituele goeroe, ligt zijn leven plotseling in handen van een magische boom met duizend bladeren… een blad voor elk woord wat hij nog kan uitspreken. Jack moet stoppen met praten en een aantal waanzinnige manieren bedenken om te communiceren, of hij is er geweest. A THOUSAND WORDS is een hilarische feel-good movie met een geweldige cast. Eddie Murphy schittert samen met Kerry Washington, Allison Janney, Clark Duke, Cliff Curtis, Jack McBrayer en John Witherspoon.

Releasedatum: 

19 september 2012

Consumentenprijs DVD:

€ 14,99

Speelduur:

91 minuten

Kijkwijzer:

6 jaar, grof taalgebruik, geweld

Universal Pictures Benelux zal de distributie van A Thousands Words op DVD in Nederland verzorgen


Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  09-08-2012

Niemand wil deze rommel...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina