Al 1 miljoen bezoekers voor THE LION KING in Nederland

Al 1 miljoen bezoekers voor THE LION KING in Nederland

The Lion King 2019 poster

Meer dan 1 miljoen mensen hebben The Lion King in de Nederlandse bioscoop gezien. Nog nooit eerder heeft een film zo snel de miljoenste bezoeker behaald. De miljoen bezoekers hebben gezorgd voor een omzet van maar liefst €11 miljoen! The Lion King draait sinds 17 juli in de Nederlandse bioscopen. Het bezoekersaantal zal nog flink stijgen, want de film draait op dit moment nog in meer dan 75 zalen.

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult "The Lion King" op 19 juli 2019 de theaters in.

Walt Disney Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  29-07-2019

En dat met deze tropische temperaturen (of misschien wel juist daarom). Heb geen idee of bioscopen in Nederland voorzien zijn van airconditioning. En het is nat...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina