Alles over Alles-in-1

Alles over Alles-in-1

Televisie, internet en bellen met een vaste huistelefoon. Kies je voor Alles-in-1, dan is dit in ieder geval goed geregeld. Vind je dat je niet genoeg zenders hebt of ben je op zoek naar een geschikte programma’s voor jezelf of voor je kleine kinderen? Dan is het mogelijk om je TV-pakket aan te passen en uit te breiden met meer of minder kanalen. Wil je ook graag voordelig mobiel bellen en mobiel internetten, dan maak je het mediagebruik voor thuis en onderweg compleet met een sim only abonnement. Ben je in het bezit van een nieuwe telefoon of tablet met e-sim? Denk dan ook eens aan een mifi-abonnement. Zo creëer je snel een eigen wifi-verbinding.

alles over alles-in-1

De voordelen van Alles-in-1
Gewoon een compleet pakket afsluiten is natuurlijk veel voordeliger en overzichtelijker dan allemaal losse abonnementen. De vaste telefoonkosten, het gebruik van internet en tv pakket neem je dan allemaal tegelijk af van dezelfde provider. Het grootste voordeel hiervan is dat je slechts één aanspreekpunt hebt als er problemen zijn. Ben je van plan om een Alles-in-1 pakket af te sluiten kijk dan even goed rond. De verschillende providers willen je graag als klant en werken daarom veel met kortingen en acties. Kijk dus gewoon wat voor jou de beste deal is en laat je niet verleiden door de prachtige verhalen van buren of vrienden.

Het goedkoopste Alles-in-1 pakket
Maak gebruik van een speedtest als je wilt weten wat de maximale internetsnelheid is op je woonadres. Handig om te weten als een provider een pakket aanbiedt met een internetsnelheid die gewoon niet haalbaar is. Omdat je niet te veel wilt betalen kun je de verschillende pakketten nu beter beoordelen, en kiezen voor een aantal Mb/s waarvan je zeker weet dat het mogelijk is. De prijs van het Alles-in-1 pakket is afhankelijk van de verbinding die je hebt. Is dit ADSL, kabel of glasvezel? Voor het afsluiten van een Alles-in-1 pakket is een glasvezelverbinding optimaal, al mag het duidelijk zijn dat ADSL en kabel prima alternatieven zijn.

Wat is het gemiddelde verbruik?
Maak je op een normale manier dagelijks gebruik van verschillende apparaten, dan moet je denken aan 20 tot 50 Mb/s. Je kijkt dan regelmatig een televisieprogramma of surft in de avond een uurtje op het internet. Heb je echter pubers in huis die veel gamen en graag films kijken dan zijn de eisen hoger en heb je aan de standaardinstelling meestal niet genoeg. Kies in dit geval voor een internetverbinding van minimaal 50 Mb/s, als dat tenminste mogelijk is.

Waar kan ik een Alles-in-1 pakket afsluiten?
Om gebruik te maken van een Alles-in-1 pakket kun je rechtstreeks naar de website gaan van de provider of een vergelijkingssite bezoeken. Het voordeel van een vergelijkingssite is dat je vaak de mogelijkheid hebt om verschillende providers met elkaar te vergelijken. Ook vind je op deze sites vaak leuke aanbiedingen of extra kortingen. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan is de overstapservice altijd gratis.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina