American Pie Presenteert: Band Camp!

(advertentie)

American Pie Presenteert:
Band Camp!


Koop release: 8 december
No Limit - No censure No String

Zak maar eens lekker onderuit! De geheel nieuwe American Pie overtreft weer alle verwachtingen. Groter, grappiger en sexyer, Band Camp gaat terug naar de roots van de American Pie-reeks met buitensporige characters en aan de top het broertje van Stiffler. De American Pie-reeks is een van de beste reeksen comedy’s die ooit op het witte doek zijn gebracht! Met muziek van de bekende bands Good Charlotte en Snow Patrol!

In AMERICAN PIE: BAND CAMP, moet Stiffler, de jongere broer van Matt de zomer doorbrengen in het beruchte Band Camp waar hij weer allerlei vette stunts uithaalt met verborgen camera’s en oversekste kampgenoten.
Maar wanneer hij verliefd wordt op kampgenote Elyse, moet hij alles in de strijd gooien om zijn Stiffmeister-gedrag onder controle te houden. Ook de vader van Jim (Eugene Levy) zien we terug als eigenzinnige kampleider die het kleine broertje van Stiffler weer op het goede pad moet zien te krijgen. Deze nieuwe hete film in de beruchte American Pie reeks garandeert non-stop humor op het randje.

Trailer
De trailer van American Pie Band Camp kan je online bekijken, klik hier om deze af te spelen.


Speelduur
87 minuten
Cast:
Tad Hilgenbrinkc
Arielle Kebben (CSI Miami)
Tara Killian (Dason’s Creek)

Fragmenten
  • Deleted Scenes
  • Dirty Band Camp dagboek
    De kijker krijgt hier een ongescensureerde blik achter de schermen waar de jonge hitsige cast stoom afblaasd tijdens het maken van de film. De jonge American Pie fans krijgen een echte “insiders look” in het maken van een film van begin tot eind.
  • Dirty “Band Camp”-geheimen
    Gepresenteerd door Rachel Veltry en Angela Little, zie je van dichtbij hoe het is om op locatie een film te “schieten”. Ook zie je wat de cast allemaal uithaalt wanneer ze niet aan het filmen zijn.
  • Geheime “RoverCam”-beelden
    Bekijk alle beelden die de Rover stiekem heeft opgenomen toen hij aan het rondzwerven was over het Tall Oaks kampterrein. Gepresenteerd door Jason Earl (Ernie)
  • Videoclip “Baby Got Back”
    De meiden van AMERICAN PIE maken een muziekvideoclip op de set waar zij uitgebreid dansen onder de douche.

Extra’s

  • Outtakes
  • Deleted scenes
  • Band Camp dagboek
  • Set tour
  • Videoclip “Baby Got Back”
  • Geheime Rovercom beelden

Audio: Dolby Digital 5.1.
Beeldformaat: 1.85: Anamorphic widescreen
 


Online American Pie Games

Speciaal voor de release van American Pie Band Camp heeft Universal twee games gemaakt die gratis online gespeeld kunnen worden.

Chearleeder Charmer
In Cheerleader Charmer kan je uitvinden of jij een versierder of een loser bent. Speel Band Camp Cheerleader Charmer en je weet het!. Haal je instrument te voorschijn, \'keep note\' en \'make your Bandi go Wild!

Bandies Gone Wild Video
We geven je de kans om je eigen \'Bandies Gone Wild Video\' te maken. Onze hotties hebben speciaal alles voor jou uit de kast gehaald. Kies je persoonlijke shots en maak je regiedebuut...
 

Film © 2005 Universal Studios. All Rights Reserved.
Design © 2005 Universal Studios. All Rights Reserved.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina