Avatar: Special Edition 3D exclusief bij Pathé

Avatar: Special Edition exclusief bij Pathé in Digital 3D

Vanaf 2 september vertoont Pathé exclusief Avatar: Special Edition in Digital 3D. Deze nieuwe versie van James Camerons epische actie-avonturenfilm, met meer dan acht minuten aan nieuw materiaal, zal exclusief te zien zijn in Pathé Buitenhof, Pathé De Kuip en Pathé Tuschinski. Kaarten voor Avatar: Special Edition in Pathé zijn vanaf heden te koop via www.pathe.nl, tel: 0900 1458 (55cpm) en aan de kassa van de bioscoop.

Avatar, winnaar van meerdere Oscars en Golden Globes, is het grootste succes uit de filmgeschiedenis en heeft wereldwijd meer dan 2 miljard euro opgeleverd. James Camerons epische avonturenfilm Avatar neemt de kijkers mee naar een spectaculaire fantasiewereld, waar een held tegen wil en dank een buitenaardse wereld redt.

avatar

Avatar: Special Edition bevat meer dan acht minuten aan nieuw materiaal, met nieuwe karakters en nieuwe actiescènes. Pathé en Twentieth Century Fox honoreren met dit revolutionaire 3D-spektakel de vele verzoeken van fans die meer over Pandora willen weten en zien.

- Pathé Buitenhof, Buitenhof 20, Den Haag, www.pathe.nl/buitenhof
- Pathé De Kuip, Cor Kieboomplein 501, Rotterdam, www.pathe.nl/dekuip
- Pathé Tuschinski, Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam, www.pathe.nl/tuschinski

Recente artikelen

Laatste reacties

maniac e  |  17-08-2010

Laatmaar zitten ga er niet nog meer geld aan uitgeven zulke onzin.
Lees meer >

Hayko de Boer  |  17-08-2010

Nieuwe actiescenes, daar kan ik me nog iets bij voorstellen. Maar nieuwe karakters - in 8 minuten, waarvan een groot deel ook nog actiescenes zullen zijn - kli...
Lees meer >

GalO  |  15-08-2010

yep 3d blu rays zijn backward compatible.
Lees meer >

Sneaker  |  14-08-2010

8 minuten, nou nou :roll:. Heb weinig interesse om nog een keer naar de film te gaan. De eerste keer vond ik het ook niet echt super bijzonder.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina