B-Motion: Supernanny Jo Frost op DVD

B-motion presenteert in samenwerking met RTL Nederland:

SUPERNANNY

Jo Frost
EHBO: Eerste Hulp bij Opvoeden
Zou het leven van een ouder tegenwoordig niet makkelijker zijn met
SUPERNANNY in de buurt?
Vanaf 15 augustus 2005 te koop als 3-DVD Digipack

In deze elf afleveringen van EHBO: Eerste Hulp bij Opvoeden leren ouders van SUPERNANNY Jo Frost hoe zij het beste uit hun kinderen kunnen halen. Op een toegankelijke en efficiënte manier krijgen zij praktische tips hoe om te gaan met gedragsproblemen van jonge kinderen en deze te voorkomen.

SUPERNANNY / EHBO: Eerste Hulp bij Opvoeden is het meest succesvolle opvoedkundige TV programma van dit jaar dat bij RTL 4 wordt uitgezonden. De kijkcijfers liegen er niet om. Wekelijks heeft Jo als een moderne Mary Poppins ca. 1,7 miljoen kijkers weten te boeien met haar strenge, doch rechtvaardige optreden in gezinnen met jonge kinderen waar de ouders wat hulp kunnen gebruiken.

Opvoeden is tegenwoordig een fulltime job. Steeds meer (jonge) ouders hebben problemen met opvoeden en een groot deel voelt zich regelmatig machteloos en onvoldoende deskundig. De dagen bestaan uit ruzies aan de eettafel, eindeloze discussies en onderhandelingen met kinderen over wat wel en niet mag. Toch zijn veel ouders heel bewust met opvoeden bezig en begint men vaak goed gemotiveerd aan het ouderschap. Zelfs de meest bewuste ouders hebben echter te maken met dagelijks terugkerende valkuilen in de opvoeding. Hulpmiddelen bij de opvoeding zijn daarom altijd welkom.

Inhoud:
DVD1
3 afleveringen van in totaal 150 minuten. Jo behandelt o.a. slecht slapen, zeuren en huilen, agressief gedrag, jaloezie en vernielzucht.

DVD2
4 afleveringen van in totaal 170 minuten. Jo behandelt o.a. driftbuien, weglopen, weinig respect, ruzies en brutaal gedrag.

DVD3
4 afleveringen van in totaal 170 minuten. Hoe kan o.a. slecht eten, roekeloos gedrag, slecht gaan slapen en ouders die niet op één lijn zitten voorkomen worden.

Extra’s:

* Top-10 Opvoedtips van Jo Frost
* Selectie van veelvoorkomende Problemen en Oplossingen

Interactieve en praktische menu’s:

* Selecteer op specifieke problemen en adviezen uit de verschillende afleveringen

Recente artikelen

Laatste reacties

Gekke_Ed  |  28-07-2005

Heb medelijden met de dvd's waar dit vuil is opgeperst !!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina