Barbie is vanaf vandaag thuis te bekijken!

 
Barbie is vanaf vandaag thuis te bekijken!
De evenementfilm van deze zomer, geregisseerd door Greta Gerwig, komt bij u thuis na een wereldwijd box office succes van meer dan $ 1,3 miljard.

Stap vandaag Barbieland binnen, de wereldwijde sensatie Barbie is vanaf nu digitaal beschikbaar voor aankoop en verhuur. Deze film, geregisseerd door de Oscar-genomineerde Greta Gerwig (Little WomenLady Bird), brengt de getalenteerde Oscar-genomineerden Margot Robbie (BombshellI, Tonya) en Ryan Gosling (La La LandHalf Nelson) samen in de hoofdrollen als Barbie en Ken. Het scenario voor Barbie is geschreven door Gerwig zelf, in samenwerking met de Oscar-genomineerde Noah Baumbach (Marriage StoryThe Squid and the Whale), geïnspireerd door het iconische personage van Mattel: Barbie.

De film Barbie heeft de bioscoopwereld veroverd en wereldwijd meer dan $ 1,3 miljard opgebracht, waarmee het de best presterende film is in de eeuw lange geschiedenis van Warner Bros. en de meest succesvolle film ooit van een vrouwelijke filmmaker. Dit is een film die je niet wilt missen!

Naast Margot Robbie en Ryan Gosling, schitteren ook andere getalenteerde acteurs in Barbie, waaronder America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, en Will Ferrell. Deze veelbelovende cast bevat daarnaast namen als Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Simu Liu, de Grammy Award-winnende zangeres/songwriter Dua Lipa en de Oscar-winnares Helen Mirren. Maak je klaar voor een onvergetelijke reis in de magische wereld van Barbie!

Barbie is vanaf vandaag thuis te bekijken via Apple TV, Google TV, Rakuten TV, Pathé Thuis, KPN, Prime Video en Ziggo.


SYNOPSIS

Leven in Barbieland is een perfect wezen zijn op een perfecte plek. Tenzij je een existentiële crisis hebt. Of je bent een Ken. Nadat Barbie uit Barbieland is gezet omdat ze er niet zo perfect uitzag, vertrekt ze naar de mensenwereld om het ware geluk te vinden.
 
DIGITALE EXTRA'S
De aanschaf van Barbie komt met de volgende speciale extra's:

-  Welcome to Barbie Land – featurette (11:41)
-  Becoming Barbie – featurette (6:24)
-  Playing Dress-Up – featurette (7:38) 
-  Musical Make Believe – featurette (6:22)
-  All-Star Barbie Party – featurette (5:14)
-  It’s A Weird World – featurette (5:02)
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Gerco Stuivenberg  |  15-09-2023

Om op voorhand een film af te schrijven is nooit een goed idee. Dat gezegd hebbende, na mijn bioscoopbezoek zal ik de film waarschijnlijk voorlopig niet opnieuw...
Lees meer >

kurtg  |  14-09-2023

inderdaad, aardige film. Het einde was wat flauw.
Lees meer >

deweb  |  14-09-2023

Let wel: Dit is vooralsnog de koop versie, de huurversie op bijvoorbeeld pathe thuis volgt nog. Overigens naar mijn mening een aardige film, maar wat overschat...
Lees meer >

jeroeni  |  13-09-2023

https://media.s-bol.com/J2lwwn7RjYyD/vEPn6r/550x734.jpg Deze ziet er nice uit hoor.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina