BBI-Films: 3 DVD releases in oktober

BBI Logo

 

BBI-Films presenteert:

verkrijgbaar vanaf 12 oktober op DVD.

 

Bobby Fischer Live

coverbdDeze biografie vertelt over de legendarische Amerikaanse schaker Bobby Fischer.

Korte inhoud:
Fischer was de grootmeester, die in 1972 zijn Russische tegenstander Boris Spassky uitschakelde in de finale van het wereldkampioenschap schaken in Reykjavik. Het was niet zomaar een match tussen de twee schakers, maar een prestigestrijd tussen de Sovjet-ideologie en die van de Verenigde Staten, uiteraard sterk onder invloed van de Koude Oorlog. De match veroorzaakte een grote schaakhausse in het westen.

 

 

Mexican Gangster

Korte inhoud:
coverbdJohnny Sunshine, geboren in een Mexiaans-Amerikaanse ghetto-familie, was als kind getuige van de moord op zijn ouders. Op slechts achtjarige leeftijd neemt hij wraak op de man, die zijn moeder vermoordde. Johnny groeit op als gangster in een meedogenloze wereld als verkoper en smokkelaar van drugs, maar hij realiseert zich ook dat dit niet leven is dat hij wil voor zijn broertje Ricky. Hij probeert te veranderen, maar het is te laat. De andere bendes willen hem dood! Hij zal moeten vechten tot het einde om te bewijzen, dat hij nog steeds de Mexican Gangster is.

Met o.a. Damian Chapa (Blood in Blood out) en Brienne de Beau (Polanski)

 

 

Death of Evil

Korte inhoud:
coverbdAls kind vertelde David Thunder’s Indiaans-Amerikaanse grootmoeder hem, dat de Grote Geest de slangen uit zijn dromen kon uitbannen. David groeit vervolgens op en wordt arbeider, maar op een avondje uit wordt hij verliefd op de aristocratische Julieta Asher. Hij weet niet dat haar familie al generaties lang Satan aanbidt. Hij valt voor haar donkere, spirituele kant en zij doet er alles aan om hem tot het slechte te verlokken. Hij raakt in haar ban en ze trekken door Europa en hij bevecht de handlangers van de familie. Hij komt erachter dat Julieta is gehersenspoeld en wanneer blijkt dat zij zwanger is van hun dochter Petra, bindt hij de strijd aan met elke demoon en donkere kracht op de planeet om haar leven te redden.

Recente artikelen

Laatste reacties

Richard B.  |  21-09-2010

Werner en ik hebben het hier speciefiek over BBI voormalig TDM... Dat weet ik. BBI is echt het 'putje' qua maatschappijen die films op dvd (en BD) zetten. En k...
Lees meer >

peptalk  |  21-09-2010

Werner en ik hebben het hier specifiek over BBI voormalig TDM...
Lees meer >

Richard B.  |  21-09-2010

Waar blijven ze ze halen? Er worden nog zat films gemaakt die niet bij de grote studio's/uitgevers terecht komen. En verder is 'straight to video' nooit echt ve...
Lees meer >

Werner  |  20-09-2010

Waar blijven ze ze halen?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina