BBI-Films DVD en Blu-ray Disc releases in mei

BBI Logo

BBI-Films presenteert:

ON THE DOLL

coverbdDe aangrijpende film On the Doll wordt vanaf 18 mei door BBI Films uitgebracht op DVD. De film is van de makers van Running Scared, The Crow en Thank You For Smoking en vertelt het verhaal over de slachtoffers van kindermishandeling. De cast bestaat o.a. uit Brittany Snow (Hairspray), Josh Janowicz (Cold Case), James Russo (Public Enemies) en Angela Sarafyan (The Informers).

Synopsis
On the Doll is een verhaal over de slachtoffers van kindermishandeling en de gevolgen hiervan op latere leeftijd. Een interessant verhaal met een imposante cast.

A BEAUTIFUL LIFE

coverbdBBI Films brengt de dramatische thriller A Beautiful Life vanaf 18 mei op DVD. In deze spannende film worden de hoofdrollen vertolkt door Emmy Award©-winnaars Dana Delany (Desperate Housewives), Angela Sarafyan (The Informers), Debi Mazar (The Women), Bai Ling (Anna and the King) en Jesse Garcia (Under the Same Moon). Kortom, een zeer aangrijpende en mooi geregisseerde dramathriller met een welbekende cast.

Synopsis
De 16-jarige Maggie weet niet wat te doen en loopt doelloos rond in de koude en gurige straten van New York. Stripster Esther ziet haar en haalt haar naar binnen. Ze regelt dat de illegale immigrant David haar onderdak geeft voor de nacht. Maggie en David willen eerst niets van elkaar weten, maar zien dat ze allebei in hetzelfde schuitje zitten. Ze worden verliefd op elkaar. Ze kunnen allebei geen werk vinden en besluiten om samen drugs-koerier te worden, met alle gevolgen van dien.

BALLISTICA

coverbdcoverbdVanaf 18 mei brengt BBI Films de actiefilm Ballistica uit op Blu-ray Disc en DVD.  Ballistica is van de makers van Hard Target, Push en Xena The Warrior Princes. De hoofdrollen worden o.a. vertolkt door Paul Logan (Lost in the Woods), Robert Davi (Die Hard), Andrew Divoff (Air Force One) en Martin Kove (Rambo II). Paul Logan speelt CIA-agent Damian die getraind is in keiharde en dodelijke man tot man gevechten en de strijd aan gaat tegen het internationale terrorisme.

Synopsis
Ballistica is actie, actie en nog eens actie! Keiharde en dodelijke man tot man gevechten met verschillende vuurwapens. Paul Logan is CIA's beste wapen tegen het internationale terrorisme. Ballistica is een keiharde actiefilm in de stijl van Die Hard, Commando en 12 Rounds!

NEW YORK CITY SERENADE

Good friends are hard to find

BBI Films brengt op 18 mei de komische film New York City Serenade uit op DVD. De hoofdrollen worden vertolkt door Freddie Prinze Jr. (Scooby Doo), Chris Klein (American Pie) en Jamie-Lynn Sigler (Sopranos). Nadat Owen’s verloofde een einde heeft gemaakt aan hun relatie, besluit Owen zijn jeugdvriend Ray mee te nemen naar een Filmfestival waar het vrijgezellenbestaan van de twee vrienden een beetje uit de hand loopt. Uiteindelijk neemt Owen een paar rigoureuze beslissingen in zijn leven om o.a. zijn relatie te redden. 

Synopsis
Twee jeugdvrienden proberen een weg te vinden in de echte wereld. Owen (Prinze Jr.), een net beginnende filmmaker, raakt de weg kwijt nadat zijn verloofde (Sigler) het heeft uitgemaakt. Als vrijgezel leeft hij zich uit met zijn beste vriend Ray (Klein), die een playboy en een ‘wannabe’ rockstar is.

Deze titels zijn verkrijgbaar vanaf 18 mei.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina