BEING ERICA - de complete serie | Vanaf 23 april verkrijgbaar op 15 disc DVD

Just Bridge Entertainment presenteert:


BEING ERICA

De complete series 1 - 4

Vanaf 23 april verkrijgbaar op 15 disc dvd (49 afleveringen / ruim 36 uur)

cover

Being Erica is een echte feelgood serie van de BBC, waarin het draait om dertiger Erica Strange (Erin Karpluk), die de unieke kans krijgt om de levensveranderende momenten uit haar verleden over te doen. Met dank aan de mysterieuze therapeut Dr. Tom. De serie was op Net5 te zien en had uitstekende kijk- en waarderingscijfers. Volgens Entertainment Weekly is het de ideale serie voor alle liefhebbers die na het stoppen van Sex and The City uitkeken naar een even onderhoudende serie. Being Erica won veel internationale prijzen zoals de Gemini Awards en de Leo Awards. Voor het eerst zijn nu alle seizoenen verzameld in één complete box.

Makers
Chris Grismer (Pretty Little Liars, The Vampire Diaries)
Philip Earnshaw (Degrassi: The Next Generation)
Holly Dale (Dexter, Law & Order, Rizzoli & Isles)

Cast
Erin Karpluk - Erica Strange (Godiva’s, Snowglobe)
Reagan Pasternak - Julianne Giacomelli (Welcome to Mooseport)
Sebastian Pigott - Kai Booker (Saw III)
Michael Riley - Dr. Tom (Mr. Nobody)
Morgan Kelly - Brent Kennedy (Suits, A History of Violence)
Tyron Leitso - Ethan Wakefield (House of the Dead)
Adam Fergus - Adam Fitzpatrick (Happy Ever Afters)

Screenshots

Synopsis
Wat als je op een dag wakker wordt en tot het besef komt dat je leven anders is gelopen dan je gehoopt had? Dit overkomt de 32-jarige Erica Strange. Net ontslagen, gedumpt door haar vriendje en ontevreden over de meeste keuzes die ze gemaakt heeft, neemt Erica de hulp aan van de mysterieuze therapeut Dr. Tom. Vanaf dat moment neemt haar leven een verrassende wending, want Dr. Tom neemt Erica mee terug in de tijd.

In seizoen één beleeft Erica onder andere opnieuw haar eerste kus, het schoolbal en haar sollicitatiegesprekken.
In seizoen twee lijkt de vreemde therapie van Dr. Tom langzaam aan te slaan bij Erica. Dit betekent echter niet dat ze klaar is met haar behandeling, want ze moet de confrontatie met de donkerste periode uit haar leven nog aangaan: het overlijden van haar broer Leo.
In seizoen drie is Erica klaar voor de volgende fase van haar sessies met dokter Tom: groepstherapie! In deze afleveringen reist Erica niet alleen terug naar haar eigen verleden, maar ook naar die van anderen. En na de breuk met haar vriendje Ethan is Erica op zoek naar een nieuwe liefde. Zou ze die vinden bij Adam, één van de andere patiënten van dokter Tom?
In seizoen vier komt het moment dat Erica klaar is om zelf therapeut te worden. Haar eerste patiënt is verrassend genoeg iemand die ze kent. Ze is gelukkig met Adam, maar de liefde is niet altijd even makkelijk. Na vier jaar therapie is haar leven totaal veranderd. Maar is ze voorbereid op wat komen gaat?

Technische gegevens DVD-box
Verpakking: 4 versapacks in slipcase, totaal 15 DVD’s
Speelduur: ± 36 uur
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12
Consumentenadviesprijs: €49,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina