BEKIJK HIER DE TRAILER VAN DE NIEUWE ACTIETRHILLER "FLIGHT RISK" VAN MEL GIBSON MET MARK WAHLBERG

EERSTE BEELDEN VAN DE NIEUWE ACTIETHRILLER 'FLIGHT RISK', GEREGISSEERD DOOR MEL GIBSON MET MARK WAHLBERG.
VANAF 17 OKTOBER ALLEEN IN DE BIOSCOOP
Bekijk hier de trailer 

De iconische regisseur Mel Gibson en actieheld Mark Wahlberg slaan de handen ineen voor Flight Risk, een zenuwslopende actiethriller waarin een routinevlucht verandert in een race tegen de klok. Vanaf 17 oktober 2024 alleen te zien in de bioscoop.

OVER DE FILM 
In deze spannende thriller speelt Oscar®-genomineerde Mark Wahlberg (The Departed, The Fighter, Ted) een piloot die een Air Marshal (Michelle Dockery) vervoert die een voortvluchtige (Topher Grace) begeleidt naar een rechtszaak. Terwijl ze de wildernis van Alaska overvliegen, lopen de spanningen hoog op en wordt het vertrouwen op de proef gesteld. Niet iedereen aan boord is wie ze lijken te zijn.  

OVER DE CAST
De hoofdrollen worden vertolkt door Mark Wahlberg, Michelle Dockery en Topher Grace. Mark Wahlberg won onder meer een BAFTA Award (Entourage) en een National Board of Review Award (The Departed). In 2007 werd hij genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe voor zijn rol in The Departed. De Engelse actrice en zangeres Michelle Dockery is bekend van haar rol als Lady Mary Crawley in de dramaserie Downton Abbey waarvoor ze is genomineerd voor drie opeenvolgende Emmy Awards en een Golden Globe Award. Dockery was daarnaast ook te zien in de actiekomedie The Gentleman (2019). De Amerikaanse acteur Topher Grace speelde onder meer Eric Forman in de sitcom That ‘70s Show (1998-2006) en in Spider-Man 3 (2007).

OVER DE MAKERS
Flight Risk is geregisseerd door Oscarwinnaar Mel Gibson die eerder onder meer Braveheart (1995), The Passion of the Christ (2004), Hacksaw Ridge (2016) en Apocalypto (2006) regisseerde. Mel Gibson is ook bekend om zijn iconische rollen in films als Braveheart (1995), Lethal Weapon (1987), The Patriot (2000), Ransom (1996) en Payback (1999). De veelzijdige acteur, regisseur en producent Mel Gibson kreeg meer dan twintig filmprijzen toegekend, waaronder een Golden Globe. 

I like directing much better. It's more fun, that's all there is to it. It's essentially the same job, which is storytelling, but you have more control over the way you want to tell the story. It's a high. I love it.”

Director Mel Gibson 


Link
Website
Email
TikTok

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  28-06-2024

Tja, denk niet dat ze een trailer konden maken zonder al eea te gaan vertellen.
Lees meer >

Mark van L.  |  28-06-2024

De trailer "lijkt" erg veel weg te geven....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina