Ben Afflecks LIVE BY NIGHT is vanaf 31 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Vanaf 3 mei via VOD

Geregisseerd door Ben Affleck

LIVE BY NIGHT

Live by Night DVD & Blu ray

Vanaf 31 mei op Blu-ray en DVD
en vanaf 3 mei via VOD
 

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 3 mei a.s. via VOD en 31 mei a.s. op Blu-ray en DVD: LIVE BY NIGHT - de misdaadfilm gebaseerd op het gelijknamige boek van Dennis Lehane. Live by Night is geregisseerd door Ben Affleck, regisseur van onder andere Argo en The Town, die ook de rol speelt van de beruchte gangster Joe Coughlin. Naast Oscar® winnaar Ben Affleck zien we Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Cooper en Robert Glenister in deze duistere misdaadfilm.

Synopsis Live by Night
De bandiet Joe Coughlin (Oscar®-winnaar Ben Affleck) is anders dan de gangsters waar hij voor weigert te werken; hij heeft een warm hart en gevoel voor rechtvaardigheid. Gedreven om het onrecht dat hem is aangedaan recht te zetten, verlaat hij Boston samen met zijn roekeloze crew en gaat naar Tampa. De wraak smaakt nog zoeter dan de melasse van zijn illegaal gestookte rum, maar tegen een hoge prijs.

Releasedatum: 31 mei 2017 op Blu-ray en DVD
Releasedatum VOD: 3 mei 2017
Speelduur: 129 minuten
Kijkwijzer: 16

Live By Night Screenshots

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  12-04-2017

In de UK zal deze nederlandse subs bevatten en de engelse track is dolby atmos, ook een engelse DTS-HD master staat er op. Dus wss hier bij ons dezelfde schijf....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina