Bioscoop premières van deze week

Bioscoop premières van deze week

Deze week gaan er weer nieuwe films in première.

 

Ninja Turtles

Release: 21 augustus 2014

In de spectaculaire 3D actiefilm Ninja Turtles heeft Shredder iedereen in New York samen met zijn kwaadaardige Foot Clan in zijn macht. Het ziet er slecht uit totdat vier ongewone broers ontdekken dat zij als Teenage Mutant Ninja Turtles terug kunnen vechten. De Ninja Turtles moeten samenwerken met de stoere reporter April O'Neil (Megan Fox) en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) om de stad te redden en het duivelse plan van Shredder te ontrafelen. Gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles personages van bedenkers Peter Laird en Kevin Eastman naar het screenplay van Josh Applebaum en André Nemec en Evan Daughterty. Geproduceerd door Michael Bay (Transformers) en geregisseerd door Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans).

 

Cuban Fury

Release: 21 augustus 2014

Als 13-jarig jongetje was hij een geboren salsa-talent, maar 22 jaar later is er niets terug te vinden van het vuur in z’n hielen en slangen in z’n heupen. Bruce (Nick Frost) is iedere vorm kwijt en slijt zijn avonden hooguit met Chinese take-away. In de hopeloze neerwaartse spiraal vol zelfmedelijden is er nog maar één lichtpuntje; zijn leuke, prachtige nieuwe Amerikaanse baas Julia (Rashida Jones). Maar ze is absoluut onbereikbaar – ze is veel te perfect voor hem. En dan is er ook nog Drew (Chris O’Dowd), de uber macho collega van Bruce die er geen geheim van maakt dat hij Julia liefst van binnen én buiten wil leren kennen. Bruce zal in actie moeten komen, zeker als hij ontdekt dat Julia naast haar zorgen ook een verborgen passie heeft. Hij zal zich, met hulp van zijn trouwe zus Sam (Olivia Colman), moeten ontdoen van de demonen uit zijn jeugd en het gedoofde vuur in zichzelf oprakelen. Alles uit de kast om de liefde van zijn leven voor zich te winnen.. en alles op de dansvloer!

 

Damned, The

Release: 21 augustus 2014

Peter Facinelli (The Twilight Saga), Sophia Myles (Underworld) en Nathalia Ramos spelen de hoofdrollen in deze sfeervolle bovennatuurlijke thriller. Peter speelt David Reynolds, een weduwnaar die met zijn nieuwe verloofde naar Colombia reist om zijn rebelse tienerdochter op te halen. Als hun auto crasht bij een afgelegen landhuis, is dat de enige plek om onderdak te vragen. Eenmaal binnen blijkt dat de oude beheerder een meisje in de kelder opgesloten houdt. Het besluit om haar vrij te laten heeft echter ernstige consequenties.

 

Magic In The Moonlight

Release: 21 augustus 2014

Woody Allens nieuwste romantische komedie speelt zich af tijdens de jaren '20 in Zuid Frankrijk en gaat over meester illusionist Stanley Crawford, die wordt gevraagd onderzoek te doen naar een jongedame die een spiritueel medium beweert te zijn. Sophie Baker is ingehuurd door de rijke Catledge familie: moeder Grace (Jacki Weaver) en zoon Brice zijn beide onder de indruk van Sophie en haar bijzondere talent, en verwachten dan ook dat zij hen in contact kan brengen met hun overleden man en vader. Vanaf het eerste moment dat Stanley het charmante medium ontmoet is hij ervan overtuigd dat zij een oplichtster is, en schrijft hij alles toe op de goedgelovigheid van de familie. Maar wanneer Sophie een aantal bijzondere demonstraties geeft van haar helderziendheid, kan hij niet anders dan zich langzaam maar zeker over te geven aan deze wereld vol onverklaarbare gebeurtenissen. Wat volgt is een opeenvolging van momenten die betoverend zijn in elke betekenis van het woord, en die iedereen die ze aanschouwt weer even in magie laten geloven.

 

De Overgave 

Release: 21 augustus 2014

Eva is een jonge vrouw die door acteur Erik wordt gevraagd in een film te spelen. Er is echter nog geen script maar de film wordt gebaseerd op het boek De Overgave van Floor. In hun zoektocht naar hoe ze de film willen gaan spelen komen Eva en Erik in een onstuimige relatie terecht. De Overgave van Floor is een boek dat wordt gezien als het Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey. Beide boeken spelen in de film een belangrijke rol.

 

Never A Dull Moment

Release: 21 augustus 2014

Documentaire over het wonderlijke leven van Sam Waagenaar, die als publicist, acteur en operazanger werkte. Als oorlogscorrespondent maakt hij de bevrijding van Parijs en Auschwitz mee. Later ontwikkelt hij zich tot fotograaf. Regisseur Pim Zwier studeerde Piet Zwart Instituut en maakte verschillende korte en lange films. Ook is hij actief als kunstenaar.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina