BLOEDVERWANTEN seizoen 2 - 19 juni op 3 DVD

De successerie van AVRO, IDTV Drama en Kemna & Zonen, die iedere donderdagavond op Nederland 1 ruim een miljoen kijkers trekt. 

Sylvia Hoeks, Derek de Lint, Eelco Smits, Saskia Temmink, Henriette Tol, Yvonne van den Hurk, Tanja Jess, Victoria Koblenko 


BLOEDVERWANTEN II 
NIEMAND KAN ZONDER 

Het complete tweede seizoen 
vanaf 19 juni verkrijgbaar op 3 DVD (500 minuten)


Het eerste seizoen van de Nederlandse dramaserie Bloedverwanten was een regelrechte hit. Het wel en wee van het familiebedrijf Winter Flowers werd wekelijks gevolgd door een groot en trouw publiek. Het tweede seizoen van de dramaproductie wordt sinds 15 maart tien weken lang door de AVRO op Nederland 1 uitgezonden. Ruim een miljoen kijkers volgen de belevenissen van het voormalige echtpaar Anton en Esther, hun kinderen Iris, Thomas en Martijn en de bonte verzameling andere personages, die we in het eerste seizoen leerden kennen.

Vanaf 19 juni is het complete tweede seizoen van Bloedverwanten bestaande uit 10 afleveringen van 50 minuten, verkrijgbaar op 3 Disc DVD. Het complete eerste seizoen is opnieuw verkrijgbaar. Distributie: Just Bridge Entertainment. 
Publiciteit: MVSP 

Synopsis
Anton, Iris en Thomas hebben allemaal een nieuwe romance die ze een plekje proberen te geven in hun leven. Tegelijkertijd komt Esther steeds meer tot het besef dat Anton de enige liefde in haar leven zal zijn. Eva en Laura proberen hun plaats binnen de familie te vinden, maar voelen zich nog altijd buitenstaanders. Antons tweede vrouw Fien, die op mysterieuze wijze verdween, duikt onverwacht weer op. En te midden van alle privéperikelen krijgt Winter Flowers ook nog te maken met een vijand uit onverwachte hoek, die het bedrijf ernstig in gevaar brengt. 

Nieuwe gastrollen
In Bloedverwanten II worden nieuwe gastrollen gespeeld door Teun Luijkx (A’dam-E.V.A.), Jorrit Ruijs (Soldaat van Oranje), Mike Libanon (Parels & Zwijnen) en Roos Ouwehand (Keyzer & de Boer Advocaten). Eelco Smits (Toneelgroep Amsterdam) speelt de rol van Thomas, die eerder werd gespeeld door Jeroen Spitzenberger.

Bloedverwanten is een karaktergedreven dramaserie over familie. Over de verhouding tussen ouders en kinderen, ex-familie en schoonfamilie. En over alle problemen en uitdagingen die ze tegenkomen. Liefde, vriendschap, jaloezie, seks, homoseksualiteit, het komt allemaal voorbij. De familieleden kunnen niet mét en niet zonder elkaar. En hoe groot de wrijvingen of ruzies soms zijn, ze vallen uiteindelijk altijd toch weer op elkaar terug. Omdat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, als familie.

CAST
Esther - Henriette Tol 
Anton - Derek de Lint 
Iris - Saskia Temmink 
Thomas - Eelco Smits (voorheen Jeroen Spitzenberger) 
Antje - Sylvia Hoeks
Eva - Yvonne van den Hurk 
Fien - Tanja Jess 
Ronald Mok - Pierre Bokma
Laura - Victoria Koblenko 
Wouter - Jorrit Ruijs 
Mylene - Roos Ouwehand 
Youssef - Khaldoun 
Elmecky Ron - Mike Libanon
Oscar - Wolter Muller 
Boris - Teun Luijkx

CREW
Regie – Anne van der Linden, Pieter van Rijn
Scenario – Haye van der Heyden  
Producent – IDTV, Kemna & Zonen en AVRO
Speelduur: 10 x 50’
Director of Photography – Han Wennink
Art Director – Alfred Schaaf
Kostuum Ontwerp – Jacqueline Steijlen
Casting Director – Betty Post, Harm van der Sanden
Uitvoerend Producent – Monique van Welzen
Eindredactie – Simone van den Ende, Mylene Verdurmen
Dramaturgie – Boudewijn Rosenmuller

TECHNISCHE GEGEVENS
Bloedverwanten II - Het complete tweede seizoen
Speelduur: 
500 minuten Taal: Nederlands 
Beeldformaat: 16:9 Regio Code: 2 (pal) Audio: Dolby Digital 5.1 Surround 
Genre: TVserie – Kijkwijzer: 12 – EAN: 8711983957886
Verpakking: 3 DVD Scanavo + Slipcase  Consumentenadviesprijs: € 24,99


Foto’s Greetje Mulder / Dinand van der Wal 


www.justbridge.nl 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina