Box 1 van het 2e seizoen van Grand Hotel is nu verkrijgbaar via VOD, vanaf 29 september op DVD

Het Spaanse antwoord op Downton Abbey

GRAND HOTEL
Seizoen 2 – Box 1

Vanaf 29 september verkrijgbaar op DVD
Nu al via Video on Demand

Grand Hotel Seizoen 2 - box 1 DVD

Box 1 van het tweede seizoen van de stijlvolle kostuumdramaserie Grand Hotel, is beschikbaar via Video on Demand en komt eind september uit op DVD. De serie – die in Spanje bekend staat als Gran Hotel – speelt zich af aan het begin van de 20e eeuw in een aristocratisch luxehotel in Noord-Spanje en is voorzien van extravagante decors, prachtige kostuums en ingewikkelde verhaallijnen. De internationale pers bejubelt de serie veelvuldig als ‘het Spaanse antwoord op Downton Abbey’. De rode draad in het eerste seizoen werd gevormd door de moord op het kamermeisje Cristina, die uiteindelijk werd opgelost door haar broer, de kelner Julio (Yon González). In dit vervolg ziet Julio zich opnieuw geconfronteerd met een mysterie, dat hij samen met Alicia (Amaia Salamanca) wil oplossen. Het liefdesverhaal en de seksuele spanning tussen beide hoofdrolspelers komt ook dit seizoen weer goed naar voren.

Het verhaal
Na de mysterieuze dood van collega-kelner Andrés, is Julio (Yon González, de broer van het verdwenen kamermeisje uit seizoen 1) vastbesloten aan te tonen dat er opzet in het spel is geweest. Samen met Alicia (Amaia Salamanca, de dochter van de eigenaresse van Grand Hotel) beraamt hij een gevaarlijk plan om erachter te komen wie de schuldige is. Intussen heeft Belén (Marta Larralde) nog steeds een brief waaruit blijkt dat haar echtgenoot de ware erfgenaam was van het fortuin van de familie Alarcon. Zij wil het bewijsstuk zo snel mogelijk overhandigen aan de politie, voordat weduwe Doña Teresa (Adriana Ozores) het kan vernietigen...

Lovende kritieken en awards
Spaanse en internationale media ontvangen Grand Hotel lovend. De serie won vele awards in Spanje en ook het werk van de hoofdrolspelers Amaia Salamanca en Yon González wordt bekroond. Amaia Salamanca werd genomineerd voor Outstanding Actress in a Drama Series tijdens de Monte-Carlo TV Festival en Yon González werd genomineerd en won The Best TV Actor Award tijdens de Fotogramas de Plata. Grand Hotel werd ook uitgezonden in Frankrijk, Engeland en Rusland.

Specificaties:
Speelduur Box 1: 630 minuten (14 x 45 minuten)
Taal: Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumenten adviesprijs: € 25,99
Verpakking: 3 DVD Stackpack Slipcase
Kijkwijzer: 12

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina