Bridge: Ab Normaal vanaf 30 oktober op DVD

Bridge Entertainment Group presenteert:

Non-stop de beste schuine moppen van 
Ab Normaal

LACHEN MET AB – deel 1
LACHEN MET AB – deel 2
Verkrijgbaar op zowel VIDEO als DVD vanaf 30 oktober 2001

Sinds enkele maanden is een rose hangoor konijn uit Toon van Driel’s strip De Stamgasten zowel in Nederland als ver daarbuiten uitgegroeid tot een ware volksheld. Kent u hem nog niet? Zijn naam is Ab Normaal en heeft de lach aan zijn kont hangen. 

Ab Normaal is absoluut de leukste, de snelste, de mafste en de platste moppentapper van heel Europa. Ieder maandagavond om 10 voor half 11 gaat Nederland er eens lekker voor zitten. Want dan is het lachen geblazen op de tv zender Yorin. Of je nu wil of niet, je gaat absoluut voor de bijl. Inmiddels vormt het programma samen met “Sam Sam” en “Friends” de top 3 van best bekeken Yorin programma’s. Dat zegt toch wel wat! De kijkcijfers waren al abominabel hoog maar worden met de week hoger.

Video’s, dvd’s en boekjes met en over Ab Normaal kunnen natuurlijk niet uitblijven. Vandaar dat Bridge Entertainment Group er trots op is de eerste video’s en dvd’s van dit meer dan geestige hangoor konijn te mogen lanceren. 

LACHEN MET AB - deel 1 - 70 ‘ - 12 jaar
Alle favoriete moppen van Ab Normaal nu op video en dvd. Een uur lang dolle pret met Nederlands enige echte moppenkonijn, inclusief een aantal niet eerder op TV uitgezonden moppen.

LACHEN MET AB - deel 2 - 70 ‘ - 12 jaar
Affelenooi, nog meer moppen op video en dvd. Dat is effe lachen! Lach met Ab mee om de beste moppen met de mafste humor. Inclusief nog niet eerder op TV uitgezonden moppen.

Extra’s op de dvd’s:
· Directe Moppentoegang
· Biografie Ab
· Biografie Toon van Driel
· Fotogalerij
· Trailers
· Screensaver

Technische specificatie: 
Ondertiteling: geen. 
Taal: Nederlands. 
Beeldformaat: 4:3. Regiocode: 2 (pal)
Audio: Dolbu Digital 2.0
Disc Type: DVD 5.
Consumentenadviesprijzen: Fl 24,95 (video), Fl 34,95 (DVD).

Recente artikelen

Laatste reacties

Martin van Tuijl  |  29-10-2001

Extra bonusmateriaal: van elke mop de clou nog een keer uitgelegd.... :D
Lees meer >

Mark S  |  29-10-2001

Vergeet niet dat een hele grote groep randdebielen toch kijkt naar dit niveau van programma's en kickt op dit soort banale humor. Die zullen blij zijn met Ab op...
Lees meer >

Alex van den Berg  |  25-10-2001

De Vieze man op DVD!!!Ik heb begrepen dat dit deel 7 van de hele serie Van Kooten en De Bie is... Terugtellend gaan we in totaal 7 delen krijgen met al hun typ...
Lees meer >

marcel  |  25-10-2001

Van Kooten en de Bie zou echt geweldig zijn op DVD ... , dat is nu echt nederlands cultuur goed. Vooral de begin jaren heb ik nooit gezien met Jacobse en v...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina