Bridge: Bob Bouwer en Angelina Ballerina

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert de leukste en spannendste kinderdvd’s

BOB DE BOUWER – LEVE HET WILDE WESTEN – DE FILM
Een extra lang gloednieuw FILMavontuur – nog nooit op TV geweest! - waarin Bob en zijn team dit keer een bezoek brengen aan een echte cowboy ranch. Met speciale aandacht voor de nieuwe characters, onze heldin Rio Rogers en de pick-up Jackaroo. Met de stem van Bram Bart als Bob. Pre-school - voor jongens en meisjes tot 6 jaar.

ANGELINA BALLERINA 1 & 2
Een kleine ster met grote dromen
Angelina Ballerina – Deel 1: Het Grote Optreden
Angelina Ballerina – Deel 2: Het Gekostumeerde Bal
Ook van HIT Entertainment, de makers van Bob de Bouwer. Gebaseerd op de gelijknamige kinderboeken van Katharine Holabird met illustraties van Helen Craig. In Engeland reeds razend populair. Pre-school - vooral populair bij meisjes

Verkrijgbaar op DVD vanaf 14 AUGUSTUS 2007

14 augustus 2007 brengt Bridge Entertainment Group speciaal voor de Pre-school leeftijd drie fantastische avonturen op dvd uit. Zowel de jongetjes als de meisjes – en niet te vergeten de vaders, moeders, tantes, ooms, opa’s en oma’s – zullen genieten van de vrolijke avonturen. BOB DE BOUWER neemt ons in een gloednieuwe (nog nooit op TV geweest!) extra lange FILM mee op avontuur naar HET WILDE WESTEN. We zien Bob en de rest zoals we ze nog nooit zagen; als echte cowboys! De film zit vol vrolijke liedjes die ieder lid van het gezin al snel mee zal zingen. Kijkplezier voor de hele familie! Met de nieuwe characters, het meisje Rio Rogers en de pick-up Jackaroo. Nog steeds het poplairste Pre-school character. Bekend van Jetix. Razend geliefd op DVD, waarvan in Nederland door de jaren heen al meer dan 2.17 miljoen units zijn verkocht.
De avontuurtjes van ANGELINA BALLERINA, de kleine ster met de grote dromen, kennen sommigen welicht van Nickelodeon. Ook van HIT Entertainment, de makers van Bob de Bouwer. Gebaseerd op de wereldberoemde gelijknamige kinderboeken van Katharine Holabird met illustraties van Helen Craig. Na Engeland, waar Angelina Ballerina razend populair is, gaat ze nu Nederland veroveren.

BOB DE BOUWER – LEVE HET WILDE WESTEN – DE FILM
Yeehaa! Bob en zijn team reizen af naar Cactus Creek voor een echte wild-west vakantie! Daar ontmoeten ze de cowgirl Rio Rogers, haar paard Dollard en pick-up truck Jackaroo. Muck is vastbesloten om in Cactus Creek een spannend cowboy-avontuur te beleven, en zijn wens wordt verhoord als Spud vast komt te zitten in een verlaten mijnschacht.Muck schiet direct te hulp en zit al snel middenin het grootste avontuur dat hij ooit heeft meegemaakt!

Technische gegevens:
Speelduur: ca. 60 minuten – Een gloednieuwe lange film - Taal: Nederlands gesproken - Beeldformaat: 16:9 - Audio: Dolby Digital 2.0 – Geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar – Verpakking: Amaray – Genre: Pre-school – EXTRA’S: “Kies de Liedjes”, directe scene-toegang tot de 7 vrolijke liedjes in de film - Consumentenadviesprijs: € 9,95

ANGELINA BALLERINA 1 & 2
Een kleine ster met grote dromen
Angelina Ballerina – Deel 1: Het Grote Optreden
Angelina Ballerina – Deel 2: Het Gekostumeerde Bal

De kleine Angelina Muizeling is een lief, wit muisje dat ervan droomt Prima Ballerina te worden. Ze is dol op dansen en vindt haar balletlessen bij Juffrouw Lilly het leukste dat er is! Samen met haar beste vriendin Alice, neefje Henry en baby-zusje Polly maakt ze de mooiste avonturen mee. En hoewel Angelina soms een klein beetje koppig kan zijn, is ze ook het liefste muisje uit het hele dorp! Kijk je mee naar Angelina Ballerina? De boeken van Katharine Holabird en de avontuurtjes op de dvd’s volgen een kleine muis met grote dromen, die vastberaden alles aanpakt wat op haar pad komt. Vol humor en plezier is Angelina Ballerina een karakter waar kinderen van alle leeftijden zich mee kunnen identificeren!

Technische gegevens:
Speelduur: ca. 60 minuten – Zes verhaaltjes van 10 minuten op iedere dvd - Taal: Nederlands gesproken - Beeldformaat: 16:9 - Audio: Dolby Digital 2.0 – Geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar – Verpakking: Amaray in luxe bedrukte o-card – Genre: Pre-school - Consumentenadviesprijs: € 9,95 per deel.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina