Bridge Entertainment: Heksje Lilly - De Draak en het Magische Boek op DVD



Bridge Entertainment brengt op 8 december de DVD uit van:

 

Heksje Lilly - De Draak en het Magische Boek

Een van de meest magische, sprookjesachtige en grappige live action familiefilms die deze zomer in de bioscoop te zien was. Gebaseerd op de razend populaire gelijknamige kinderboeken.

Korte Inhoud:
coverOp een dag duikt in de kamer van de tienjarige Lilly zomaar, samen met het kleine onhandige draakje Hector, een magisch boek op. Surulunda, een geheime heks uit de magische wereld, heeft Lilly uitgekozen om haar opvolger te worden en het draakje Hector zal alles aan Lilly uitleggen. Lilly moet echter eerst binnen negenennegentig uur bewijzen dat ze het waard is en deze taak aankan. Het magische boek belooft spannende avonturen, waarvan sommige best gevaarlijk zijn. Zo is de slechterik Hieronymus bijvoorbeeld van plan de wereld over te nemen. Lilly zal deze magiër onder ogen moeten komen en bewijzen dat ze goed genoeg is om de nieuwe geheime heks te worden. En dan moet ze tussendoor ook nog op haar kleine broertje Leon passen...

Gebaseerd op de ook in Nederland razend populaire Heksje Lilly kinderboeken van KNISTER (Ludger Jochmann), waarin een ondernemend meisje dankzij een toevallig gevonden toverboek allerlei situaties naar haar hand kan zetten, maakte Stefan Ruzowitzky (Oscar Die Fälscher Beste niet Engelstalige film) een ongelooflijk leuke, aanstekelijke, spannende, sprookjesachtige familiefilm vol humor en magie. De film is, naar een scenario van Frans van Deursen, geheel Nederlands gesproken met voor de hoofdrollen de stemmen van Ruben van der Meer, Jenny Arean, Cees Geel, Hans Kesting, Isa Hoes, Siebe Schoneveld en Lisa, Amy & Shelley, die samen tevens de titelsong “Magie” zingen.

Vanaf 8 december 2009 is HEKSJE LILLY - De Draak en het Magische Boek verkrijgbaar op DVD. Met als extra de videoclip van de titelsong.

Technische gegevens
Speelduur: ca. 85 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Genre: Familie
Extra: De clip “Magie” van Lisa, Amy en Shelley
Kijkwijzer: 6 jaar, Angst

Consumentenadviesprijs: € 14,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina