Bridge Entertainment: Toy Boy (aka Spread) vanaf 20 april op DVD

Bridge Entertainment

Bridge Entertainment presenteert:



ASHTON KUTCHER en ANNE HECHE in de rauwe komedie

TOY BOY (aka SPREAD)

In de stijl van Shampoo, Breakfast at Tiffany’s en American Gigolo

It’s a business doing pleasure
Vriendin Demi Moore sprak er schande van. Ze was niet gediend van enkele pittige foto’s die op het internet circuleerden. Het betrof een seksscène van partner Ashton Kutcher met tegenspeelster Anne Heche uit de film TOY BOY aka SPREAD. In deze rauwe komedie van regisseur David MacKenzie (Young Adam, Mister Foe) heeft Nikki (Ashton Kutcher) het prima voor elkaar. Een luxe leventje, wilde feesten en talloze vrouwen. Een bloedmooie serveerster blijkt hetzelfde spelletje minstens zo goed te kunnen spelen als hij.

cover

Korte inhoud
Nikki (Ashton Kutcher) is een vrouwenverslinder die zich in de betere kringen omhoog heeft gewipt en in Los Angeles een luxe leventje leidt, met wilde feesten en talloze vrouwen. Intussen houdt hij het officieel met de wat oudere advocate Samantha (Anne Heche), die een droomhuis in de Hollywood Hills bewoont. Alles gaat Nikki voor de wind, tot hij de bloedmooie serveerster Heather (Margarita Levieva) ontmoet, die zonder dat hij het weet hetzelfde spelletje speelt als hij. We zien hoe ze elkaar in dure restaurants en op sjieke parties voortdurend de loef afsteken, tot de waarheid boven tafel komt en ze beiden moeten kiezen tussen liefde en geld.

Regie: David MacKenzie (Young Adam, Mister Foe)
Cast Ashton Kutcher (Valentine’s Day, What Happens in Vegas) Anne Heche (Six Days Seven Nights, Birth) Margarita Levieva (Adventureland, The Invinsible)

Technische gegevens
Speelduur: ca. 95 minuten
Taal: Engels
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Genre: Komedie
Kijkwijzer: 16 jaar, sex, grof taalgebruik
Consumentenadviesprijs: € 12,99

Vanaf 20 april is TOY BOY verkrijgbaar op DVD.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina