Bridge: Martin Mystery - Deel 1 op DVD

Martin Mystery – Deel 1
ONTSTAAN UIT SNOT
Van de makers van TOTALLY SPIES,
razend populair en de best bekeken serie op Fox Kids / Jetix!
Vanaf 6 jaar
Verkrijgbaar op DVD vanaf 15 maart 2005

15 maart 2005 lanceert Bridge Entertainment Group het eerste deel van MARTIN MYSTERY, over de 16 jarige jongen Martin, die helemaal gek is van paranormale en buitenaardse zaken. Samen met zijn stiefzus Diana komt hij als speciaal agent te werken bij HET CENTRUM, een ondergrondse organisatie, gespecialiseerd in mysterieuze verschijnselen. Met hun grote vriend Java, een supersterke holbewoner uit de oudheid, worden ze door HET CENTRUM naar alle uithoeken van de wereld gezonden. Naast hun schoolactiviteiten maken ze de meest fantastische en ook komische avonturen mee vol met enge monsters en een hoop slijm. Omdat ze veel technische gadgets tot hun beschikking hebben, lukt het hen de meest bizarre opdrachten uiteindelijk tot een goed einde te brengen.

De serie is sinds kort te zien op Fox Kids / Jetix en is van dezelfde makers als TOTALLY SPIES, die momenteel veruit de populairste tekenfilmserie is op Fox Kids / Jetix en ook door Bridge Entertaingment Group op DVD wordt uitgebracht. Half januari won dit programma de eerste Cartoon Cup, een publieksprijs van de kijkertjes. TOTALLY SPIES vormt eigenlijk de animatieversie van Charlie’s Angels. De meiden Sam, Alex en Glover zijn niet alleen in hun vrije tijd spionnen, maar worden ook op de meest onverwachte momenten, bijvoorbeeld op school of als ze aan het winkelen zijn, door een van de hypermoderne voertuigen van WOOHP naar hun baas Jerry gebracht. Dan is er werk aan de winkel! MARTIN MYSTERY vormt in zekere zin de tegenhanger van TOTALLY SPIES. Net zo avontuurlijk, net zo geestig, met net zoveel gebruik van technische gadgets. Alleen is het nu een jongen waar de serie naar genoemd is.

Geschreven door Vincent Chalvon Demersay & David Michel gebaseerd op de stripboeken van Alfredo Castelli. Regie: Stéphane Berry. Productie: Marathon / M6 / Rai,...


MARTIN MYSTERY – Deel 1 – ONTSTAAN UIT SNOT
Maak kennnis met Martin en zijn stiefzus Diana, die samen werken voor HET CENTRUM, een geheime organisatie die supernatuurlijke verschijningen over de hele wereld onderzoekt. Samen met het marsmannetje Billy en hun grote vriend Java, een holbewoner uit de oudheid, maken ze de meest spannende, mysterieuze en vooral slijmerige avonturen mee!
Kijk naar:
1. ONTSTAAN UIT SNOT
2. VERSCHRIKKINGEN UIT DE LUCHT
3. KRIJS UIT HET VERLEDEN

Speelduur: ± 65 minuten – Taal: Nederlands gesproken – Beeldformaat 4:3 – Audio: Dolby Digital 2.0 – keuring: 6 jaar, angst, geweld - Consumentenadviesprijs: € 9,99


Wie is Wie?
MARTIN MYSTERY - de slijm-aholic
Martin is net als iedere andere jongen van 16 jaar, maar met een buitengewone voorliefde voor het paranormale. Nadat hij bij toeval een heel bijzonder verbazingwekkend geheim heeft opgelost, werkt hij opeens als Paranormaal Onderzoeker voor HET CENTRUM. Of hij nu op school zit of op onderzoek, Martin blijft altijd dezelfde, energieke tiener, die barstend van energie, zich in ieder nieuw avontuur stort. Hij heeft een bijzondere voorkeur voor alles wat slijmerig, drassig en kleverig is, waarmee hij zijn stiefzusje Diana danig op haar zenuwen werkt.

DIANA LOMBARD – de beschermengel
Diana is serieus, rationeel en een recht voor zijn raap topstudent, die in alles verschilt van haar stiefbroer Martin. Aangezien ze graag wil dat Martin het leven wat ernstiger neemt, zit er niets anders op dan hem te vergezellen op zijn geheimzinnige onderzoekstochten. Zij is de nuchterheid zelve en probeert vooral met logisch denken de problemen op te lossen. Ze probeert steeds cool te blijven, wat niet meevalt met haar spitsvondige en impulsieve stiefbroer naast zich.

JAVA – de holbewoner
Deze 200.000 jaar oude holbewoner is zowel vriend als hulp. Java is de ideale assistent van Martin en Diana. Zijn buitengewone kracht is van onmisbare waarde bij de gevechten met de meest monsterlijke vijanden.

M.O.M. – de baas
Als de veelzijdige directeur van HET CENTRUM, weet zij precies welke paranormale verschijnselen waar ook ter wereld onderzocht moeten worden. De bijzondere eigenschappen van Martin maken hem tot één van M.O.M.’s favoriete agenten.

Recente artikelen

Laatste reacties

Worp3  |  16-02-2005

Ik dacht al aan de tekenstijl te zien dat Martin Mystery van dezelfde makers is als van Totally Spies. :D Ik vind ook Martin Mystery veel grappiger dan total...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina