Bridge: Nieuwe Bassie & Adriaan en Wielen van de Bus

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert de leukste en spannendste kinderdvd’s

BASSIE & ADRIAAN EN HET GEHEIM VAN DE SCHATKAART
De volledige serie – Ruim 280 minuten op 2 DVD’s

DE WIELEN VAN DE BUS – DE DRIE SCHEEPJES
7 vrolijke verhaaltjes met bekende kinderliedjes.



 

Verkrijgbaar op DVD vanaf 15 MEI 2007

15 mei brengt Bridge Entertainment Group twee heerlijke DVD’s uit in het kinderrepertoire. Kent u ze nog? Geniet van Nederlands bekendste duo Bassie & Adriaan in het bijna bijna 5 uur durende TV-avontuur BASSIE & ADRIAAN EN HET GEHEIM VAN DE SCHATKAART. De serie is nu extra mooi. Beeld en geluid zijn digitaal geremasterd. In de luxe verpakking (2DVD Digipack) werden eerder al met veel succes de series “De Plaaggeest”, “Het Geheim van de Sleutel”, “Op Reis Door Europa” en “De Diamant” uitgebracht. Dezelfde datum verschijnt een nieuw deel uit De Wielen van de Bus-serie. Op DE WIELEN VAN DE BUS – DE DRIE SCHEEPJES staan 7 vrolijke verhaaltjes met bekende kinderliedjes, verteld door Birgit Schuurman. De Wielen van de Bus-serie is bekend van de TV (Jetix, dagelijks om 9:25 uur).

BASSIE & ADRIAAN EN HET GEHEIM VAN DE SCHATKAART
Het circusseizoen is afgelopen en Bassie & Adriaan hebben vakantie. Als ze een bezoekje brengen aan de rommelmarkt, komen ze per ongeluk in het bezit van een schatkaart. De aanwijzingen op de kaart leiden naar de Canarische Eilanden, en Bassie & Adriaan besluiten om op het vliegtuig te stappen om de schat te gaan zoeken. Helaas merken ze niet dat de Baron, B2 en Vlugge Japie hen zijn gevolgd. De slechteriken zijn val plan om de schatkaart te stelen, zodat ze de schat zelf kunnen vinden! Zouden Bassie & Adriaan daar een stokje voor kunnen steken?

Met: Bas van Toor en Aad van Toor.
Verder Joop Dikmans als B2 en Dick Engelbracht als Inspecteur de Vries.
Regie: Aad van Toor

Technische gegevens:
Speelduur: ca. 280 minuten – De volledige TV-serie - Taal: Nederlands - Beeldformaat: 4:3 - Audio: Dolby Digital 2.0 – Geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar – 2DVD Digipack - Consumentenadviesprijs: € 9,95

DE WIELEN VAN DE BUS – DE DRIE SCHEEPJES
Maak kennis met deze kleurrijke en muzikale serie geïnspireerd op het bekende kinderliedje “De Wielen van de Bus”. In iedere aflevering van 10 minuten staat een bekend kinderliedje centraal, zoals “Twee emmertjes water halen” en “Slaap kindje slaap”. Bekend van Jetix TV. Vergezel Toet en zijn vriendjes van de band: Trombone, Bas, Sax en Trom in hun magische en avontuurlijke reizen door Liedjesstad! Dit muzikale reisje introduceert kinderen met de leuke en grappige karakters en liedjes.

Technische gegevens:

Speelduur: 70 minuten - Taal: Nederlands - Beeldformaat: 4:3 - Audio: Dolby Digital 2.0 –Geschikt voor jong en oud vanaf pre-school leeftijd – DVD Amaray in O-card - Consumentenadviesprijs: € 9,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Quido  |  15-04-2007

Zal er vast nog wel eens komen. Hoe vaak hebben ze die losse releases nu al niet een keer in een ander hoesje uitgebracht? Zolang het maar geld oplevert ;)
Lees meer >

Hugo R  |  13-04-2007

Volgens mij is er nog geen box uit van B&A en zijn daar ook nog geen plannen voor.
Lees meer >

Fokkeyou  |  13-04-2007

Ik ga zeker een keer die B&A dvd aanschaffen, maar wil de andere dvd's ook hebben. Iemand enig idee van een bestaande box?
Lees meer >

Hellboy  |  13-04-2007

Van B&A heb ik alleen reis door europa nog niet :D Deze komt er zeker ook bij!!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina