Bridge: Snoop Dogg in Boss'n Up vanaf 13 juni op DVD

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert SNOOP DOGG in

BOSS’N UP

SOME PLAY THE GAME, HE CHANGED IT!

Vanaf 13 juni 2006 verkrijgbaar op DVD (Luxe Digipack). Inclusief bonus music CD met niet eerder uitgebrachte nummers

Voor alle fans van Snoop Dogg, voor iedereen die van rap, hip hop,... én voor alle filmliefhebbers is BOSS’N UP een regelrechte voltreffer.
Vanaf 13 juni is deze film met Snoop Dogg als de charismatische Cordé voor iedereen verkrijgbaar op DVD. Uitgebracht in Luxe Digipack inclusief een bonus music CD met vier niet eerder uitgebrachte nummers. Op de CD staat onder meer een remix van Drop It Like It’s Hot met Pharrell en Jayz. Distributie: Bridge Entertainment Group.

Korte inhoud
De charismatische Cordé (Snoop Dogg) leidt een uitzichtloos bestaan als hulpje in een kruidenierswinkel. Zijn enige talent is zijn aantrekkingskracht op vrouwen. Als hij de legendarische pooier Orange Juice (Hawthorne James) ontmoet, ziet Cordé het licht. Bijgestaan door Juice, die Cordé de fijne kneepjes van het vak bijbrengt, en droomvrouw Chardonnay, stort Cordé zich op zijn nieuwe roeping en bereikt al snel de top. Maar hij wil meer: hij wil de spelregels veranderen. In een wereld waarin jaloezie altijd op de loer ligt, komt ook voor een pooier het moment dat hij moet kiezen tussen de liefde en het werk.

Met: Snoop Dogg (Training Day, Soul Plane, Bones), Shillae Anderson, Sundy Carter (Bringing Down The House), Hawthorne James en de beroemde rapper en producer Lil’ Jon
Scenario en regie(debuut): Dylan C. Brown

Technische gegevens
Speelduur: ± 106 min – Taal: Engels – Ondertiteling; Nederlands - Beeldformaat: 16:9
Regio code: 2 (pal) - Audio: DTS 5.1 – Kijkwijzer: 12 jaar - Consumentenadviesprijs: € 12,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina