Bridge: Viva Piñata en Thomas kinder DVD vanaf 11 september 2007

Viva Piñata
Razend populaire avontuurtjes van de vrolijke en kleurrijke Piñata poppen.
Voor kinderen van 5- 12 jaar

Een van de belangrijkste kinder DVD-releases dit jaar van Bridge Entertainment Group is zonder twijfel Viva Piñata, met meer dan 100.000 kijkers per aflevering DE hit van Nickelodeon. Gebaseerd op de mega populaire Xbox 360 game en geproduceerd door het Amerikaanse 4Kids Entertainment (Teenage Mutant Ninja Turtles, Pokémon) belooft deze vrolijke en kleurrijke serie met een Zuid-Amerikaans tintje ook een doorslaand succes te worden op DVD.

Vanaf 11 september zijn de eerste twee delen “Feestbeesten” en “Het Paard van Troje” voor iedereen op DVD verkrijgbaar.

Synopsis
Ga mee naar Pinãta Island waar het altijd feest is. Daar leven de vrolijke en supergekleurde Piñata poppen. Ze houden heel erg van dansen. Hun doel is om zichzelf met zo veel mogelijk snoep te vullen zodat ze worden gekozen door Piñata Central om op kinderfeestjes, verjaardagpartijen en trouwerijen iedereen blij te maken. Het zijn echte feestbeesten en zijn wereldberoemd. Maar niet alle Piñata’s vinden het leuk om uitgekozen te worden. Want op zo’n feestje slaan de kinderen je het liefst zo snel mogelijk kapot om het snoep er snel uit te graaien. Noem dat maar eens leuk! Daarom is er altijd strijd om wie wel of niet uitgekozen wordt! Zo gebeuren er altijd de meest wonderlijke avonturen voordat de Piñata’s op je feestje verschijnen. Kijk mee naar hun verbazingwekkende stunts en hilarische grappen… Het is pas feest als de Piñata’s er zijn! De meest bekende Piñata’s Er zijn een heleboel verschillende Piñata’s. Het paard Hudson Horstachio is de bekendste en knapste Piñata van allemaal. Daarnaast valt beer Franklin Fizzlybear op door zijn typische surferhouding en is daardoor wat relaxter dan de andere Piñata’s. Egel Fergy Fudgehog is gek op snoep maar ook heel  erg bang om uitgekozen te worden voor feestjes. Hij zorgt er ook altijd voor dat hij er op de een of andere manier onderuit komt. Vos Paulie Pretztail is verreweg de slimste van het hele stel. Hij loopt ook niet warm voor die feestjes. Vrouwtjes-olifant Ella Elephanilla heeft ook iets bijzonders; zij heeft last van een korttermijn geheugen. Met al deze Piñata’s en steeds weer nieuwkomers is er altijd wat te beleven op Piñata eiland!

Viva Piñata – Deel 1: Feestbeesten
1. Cacaodillentranen 2. Snoepbaarheid
3. Eén dag koningin 4. Een Chewnicorn in de tuin
5. Poten 6. Hamilton
Viva Piñata – Deel 2: Het Paard van Troje
1. Een Whirlm met een droom 2. Een dubbele date
3. Het Paard van Troje 4. Piñata’s geloven alles
5. Franklin kan niet dansen 6. Les schiet te hulp… alweer

Technische gegevens:
Speelduur: ca. 60 minuten per DVD - Taal: Nederlands gesproken - Beeldformaat: 4:3 - Audio: Dolby Digital 2.0 – Vooral razend populair bij kinderen tussen 5-12 jaar – Verpakking: Amaray - Consumentenadviesprijs: € 9,95


Thomas de Stoomlocomotief: Attentie, alle treinen!
Lachen en leren met Thomas en zijn vriendjes in de speciale lange film met de nieuwste computeranimaties

Nog nooit op TV geweest – Een heuse DVD-première.
Verteld door treintjesliefhebber Erik de Zwart
Pre-school - voor jongens en meisjes tot 6 jaar

In de 11 september kinderrelease DVD-worp van Bridge Entertainment Group neemt de nieuwe speciale lange film van Thomas de Stoomlocomotief ook een bijzondere plaats in. De film is nog niet op televisie vertoond en is dus een heuse DVD-première. In sommige landen, waaronder Duitsland, was Thomas de Stoomlocomotief: Attentie, alle treinen! zelfs in de bioscoop te zien. Ook in deze film wordt lachend en spelend ook nog iets geleerd. Want wat is nu de kortste weg naar de eindbestemming? Om de berg heen of door de tunnel? De film is gemaakt met de nieuwste 3D computeranimaties, met behoud van de charme die de avonturen van Thomas de Locomotief en zijn vriendjes zo geliefd maken bij met name jongens en meisjes in de preschool leeftijd en de (groot)ouders. Natuurlijk zitten in de film weer heel veel vrolijke liedjes. Erik de Zwart, die een enorme liefhebber van treintjes is, praat de verhaaltjes ook nu weer aan elkaar.

SYNOPSIS
Meneer de Directeur wil op het eiland Sodor een nieuw vliegveld laten bouwen. Dit zorgt ervoor dat de stoomlocomotieven het op moeten nemen tegen de dieseltreinen. Zouden Thomas en zijn vriendjes samen kunnen werken met de diesels?

Technische gegevens:
Speelduur: ca. 60 minuten – Een gloednieuwe lange film - Taal: Nederlands gesproken -
Beeldformaat: 16:9 - Audio: Dolby Digital 2.0 – Geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar –
Verpakking: Amaray – Genre: Pre-school – Consumentenadviesprijs: € 7,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina